Moderan stan u Bruklinu u kome glavnu ulogu igraju fanki boje

Daren Džet uverljivo dokazuje da nova generacija dizajnera enterijera može da napravi razliku i ocrta svetlu budućnost u arhitekturi. Iako je već nekoliko godina u polju dekoracije, uspeo je arhitektonski da potpiše neke od najlepših kuća, koje vredi istražiti i crpeti inspiraciju iz njihovog dizajna.

Pogled na njegov rad uverava nas koliko voli ono što radi. Generalno, ono što voli i obično bira je kombinovanje različitih stilova jednog sa drugim, postizanje krajnjeg mix & matcha koji sada pripada vodećim trendovima. Kreativan i svoj, voli evoluciju kroz svoj rad i to postaje očigledno u svakom domu koji dizajnira.

Nedavno je bio u Bruklinu, gde je njegov blizak prijatelj hteo da preuredi stan koji je nasledio pre nekoliko godina. To je relativno mali dom ali, ipak svetao i prostran.  

Kuća je izgrađena 50-ih godina, međutim, i dizajner i vlasnik, želeli su da zadrže ovaj tako šarmantan vintage osećaj, koji se savršeno uklapa u sadašnjost i svakako u budućnost. Tako je zasnovan postojeći raspored i dodati su moderni dodiri koji su dramatično nadogradili sve prostore.

Uz malo nameštaja i jednostavnih linija u dodatnim dekorativnim elementima, sastavili su okruženje koje je pravi san! Strogost i udobnost vladaju svakom prostorijom. Vidimo čiste, minimalističke linije u nameštaju, svetle prostore koji omogućavaju suncu da radi svoj posao, umetnička dela iz celog sveta, koja moraju da ispričaju priču o putovanjima vlasnika, kao i prelepe blede nijanse koje izgleda da zauzimaju „život“ u tako harmoničnom okruženju.

Osnovna pastelna nijansa je puderasto ružičasta u toplijoj verziji, koja daje notu svežine celom rezultatu i divnu dimenziju mestu za koje ga je dizajner odabrao. Jedinstveno se povezuje sa svim ostalim nijansama, a posebno sa vanvremenskom i elegantnom belom bojom. Svi prostori u kući dokazuju koliko se različiti tonovi mogu međusobno kombinovati, poput hladne sive sa zemljanom bež i svetložutom. Isto važi i za smelu crnu boju, sa vrlo svetlom nijansom braon, ali i sa ljubičastom i crvenom u nekim detaljima.

Vintage linije u dizajnu balansiraju na najfantastičniji način zajedno sa modernim dodacima. Funkcionalnost je „ključ“ gde god se skrene pažnja, a to omogućava vlasniku da u potpunosti uživa u svakodnevnom životu u ovom jedinstveno dizajniranom stanu, koji savršeno odgovara njegovim ukusima.  

Povezane teme