Mali stan sa cvetnim motivima u Parizu koji će vas očarati

Dizajnerka Ode Žoli Žur opremila je svoj stan od 44 kvadrata u Parizu francuskim šarmom, cvetnim otiscima i stilskim dodacima.

Pariz ne gubi svoj šarm, čak i ako je vaš stan samo 44 kvadratna metra. Tako kaže dizajnerka enterijera Ode Žoli Žur. Hajde da bliže pogledamo njen stan, koji se nalazi u samom centru francuske prestonice: mali, svetao i veoma udoban.

Dizajnerka je odlučila da spoji dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju u jedinstvenu zonu. Rezultat je veliki prostor u čijem se svakom uglu, uprkos svojoj veličini, oseća udobnost.

Kompaktni ugaoni kauč napravljen je od okvira kreveta: dizajnerka ga je ukrasila tkaninama, rustičnim prekrivačem i dekorisala sa puno ružičastih i senf žutih jastuka.

Radni prostor upotpunjen je starinskim stolicama od ratana, dekorom, zelenilom i slikama. Visoki prozori skoro do poda, kroz koje se pruža pogled na mali vrt, postali su pravi ukras dnevne sobe.

Ode je srećna vlasnica stana u prizemlju, zahvaljujući kojem ima svoju malu baštu, što je retkost u metropoli kao što je Pariz.

Kuhinja je mala, ali funkcionalna. Podne pločice sa izražajnim cvetnim uzorkom, lagane lanene zavese koje zamenjuju glomazna drvena vrata donjih kuhinjskih ormara i elegantne crno -zlatne tapete - kuhinja u stanu očaravajuća je kao i dnevna soba.

Paleta boja spavaće sobe pokazala se mnogo mirnijom nego u drugim sobama. Svetli zidovi, visoki plafoni, hrastov parket - klasična minijaturna pariska soba. Ali ni ovde dizajnerka nije mogla bez svojih omiljenih cvetnih motiva. Zid iznad glave kreveta ukrašen je mrtvom prirodom koja prikazuje poljsko cveće. Konačni dodir su isti svetli raznobojni jastuci i prekrivač u boji, kao u dnevnoj sobi, i sveže cveće u vazama.

Povezane teme