Mali stan ispunjen šarenilom tapeta na najneočekivanijim mestima

Volimo tapete jer ne samo da unose šarenilo u sve one sive i sumorne domove koji su navikli na standardne zidove, već i zato što tako dobro idu sa klasikom (koliko god to neverovatno zvučalo)...

Više puta do sada delili smo neke zanimljive primerke modernih tapeta u nadi da će vam upravo ta izdanja poslužiti kao izvor inspiracije. Međutim, nikada do sad se nismo sreli sa tako simpatičnim uzorcima istih unutar jednog uobičajenog malog stana koji je rešio da u svoj prostor unese vesele i razigrane dezene i na taj način pobedi monotoniju života.

Prostrana dnevna soba sa klasičnim nameštajem kao da je jedina koja je ostala netaknuta bar kada su zidovi u pitanju. Ruku na srce, iste te zidove krase brojna umetnička dela koja samo dodatno naglašavaju formu prostora i deluju kao neka vrsta putokaza do malog balkona. Ovaj deo stana iako opremljen u minimalističkom stilu definitivno deluje kao idealno mesto za opuštanje i ispijanje kafe.

Nasuprot njoj, hodnik je “od glave do pete” ukrašen tapetama sa zelenim uzorkom i popločanim podovima. Slično poigravanje bojama i dezenima nailazimo i u šarmantnoj kuhinji koja, priznaćete, odaje utisak najskockanijeg dela doma. Ovde je svaka činija, šerpa i pribor na svom mestu, a i da nije – koga briga kad je glavna stvar koju primetimo pri ulasku u kuhinju njeno dražesno plavetnilo i ljupki maleni trpezarijski sto!

Ostatak doma čini nešto svedenija spavaća soba sa velikim bračnim krevetom i staklenim vratima koja su se idealno uklopila sa praktičnim skladištem za odeću, kao i kupatilo koje je u potpunosti obloženo pločicama.

Izvor: skandiamaklarna.se

Povezane teme