Luksuzna eklektika od sobe do sobe

Eklektičan dizajn enterijera je mešavina različitih kulturnih baština, balans starog i novog, Istoka i Zapada.

Tako drugačije, a opet veoma elegantno! Eklektičan dizajn enterijera zasnovan je na komadima nameštaja koje obožavate, stilskim elementima koje volite, eklektični stil je u vašem stilu. No, to ne znači da je eklektičan dizajn enterijera potpuno nasumična stvar!

Zapravo, verovanje da eklektičan dekor može biti mešavina stvari razbacanih zajedno je jedan od glavnih razloga zašto je tako teško dobiti eklektičan “look”. Eklektički dizajn enterijera mora i dalje da prati osnovne funkcije dizajna enterijera, ali bez tako strogih pravila.

I verujte nam kada kažemo da ga možete primeniti bilo gde, bilo da je to kancelarija, kupatilo, spavaća ili dnevna soba kod kuće! Eklektičan stil dizajna spaja različite stilove i periode i spaja ih koristeći kohezivne elemente kao što su boja, tekstura i završna obrada.

Biti eklektičan znači biti hrabar, spreman da se prekrše pravila i prekrši tradicija. Eklektični dizajn enterijera je malo težak za rukovanje, ali danas ćemo vas mi provesti kroz neke osnovne elemente koji će vam pomoći da lakše podnesete još jedno stilsko putovanje.

U nastavku teksta pogledajte kako je jedan stan otvorenog koncepta u Hong Kongu, zahvaljujući modernim elementima i dobrim idejama, postao pravi mali eklektični raj! I to – od sobe do sobe!

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Povezane teme