Koloritni enterijer

Predstavljamo vam smelo korišćenje boja u enterijeru stana koji se prostire na 630 kvadratnih metara...

Prepuna ličnosti i smelog karaktera, ova porodična rezidencija bogata je elementima, teksturama i materijalima u zdravim proporcijama dizajna koji su sastavni deo ovog modernog i šarenog enterijera...

Smešten u San Dijegu, u Kaliforniji, stan se prostire na 630 kvadratnih metara. Stan je kompletno osmislio lokalni arhitekta Jackson Design & Remodeling.

Moderan koloritni enterijer ovog otvorenog životnog prostora nudi obilje vizuelnih stimulusa koja se nalaze raspoređeni u konsolidovanim jezgrima. Čiste linije, oštri profili i otvoreni prostori neprekidno nude čvrsto platno za razigrani dizajn. U dnevnom boravku nalazi se trpezarija i kuhinja, od kojih je svaka zona pojedinačno utkana u ovom kontinuiranom prostoru.  Svaka zona se živopisno razlikuje, ali nije u suprotnosti sa ostalim prostorijama, zahvaljujući njihovoj međusobnoj udaljenosti.

Boje i igre obrazaca i tekstura korišćene su mnogo hrabrije u privatnim zonama kao što je kupatilo. Dizajn pažljivo koordinira i stvara harmoniju sa modernim šarenim enterijerom.

Ovaj živopisni enterijer nije šarm eklekticizma, već odlično rukovanje detaljima i različitostima.

Povezane teme