Drveni enterijer brazilske kuće idealan za kućne sedeljke sa stilom

Priča koja se krije iza zidova ovog simpatičnog doma je krajnje jednostavna: ovo je zapravo prostor mladog para bez dece, željnog druženja sa prijateljima.

I baš takva jedna jednostavna priča je bila dovoljna da kreira projekat zasnovan na oblastima za odmor, dnevnom boravku i gostinskim sobama. Mešavina klasičnih, ili bolje reći tradicionalnih stilova sa onim trenutnim, modernim, izrodila je ambijent bezvremenskog dizajna sa nameštajem u svetlim tonovima koji prati zadivljujuću stolariju od punog drveta.

Dizajn enterijera ove brazilske kuće potpisuje studio mk27 i Bruno Carvalho Design SP. Za enterijer se slobodno može reći kako je fokusiran na afektivno pamćenje, s obzirom na činjenicu da je par od roditelja dobio impozantnu kolekciju savremenih umetničkih dela i skulptura koje su bile polazna osnova za kreiranje ovakvog prostora.

Nadamo se da vam se dopada ovaj prostrani enterijer sa silnim drvetom koje istovremeno asocira na praktičnost i laku održivost, kao i na sve one ugodne noći provedene u veseloj atmosferi i druženju sa najdražim prijateljima.

Photo: Favaro Jr.

Povezane teme