Šarmantna spavaća soba sa vintidž detaljima

Spavaća soba je naše utočište, naš mali deo raja... To je mesto gde bežimo kada želimo da zaboravimo na brige...

Kada poželimo svoj mir, shvatamo koliko nam je prostorija za spavanje važna. Zato bi spavaća soba trebalo da bude lepa i harmonična i puna veselih detalja. Španski dizajner Eduardo Arruga nam je predstavio njegov dizajn spavaće sobe koji nas je oduševio.

Ovaj primamljiv enterijer je definisan mekim vintidž stilom sa savršenim šarenolikim detaljima. Soba ima pet velikih prozora koji propuštaju mnoštvo svetlosti, visoki plafon sa drvenim gredama i veliki orman.

Kombinovanjem plave boje sa raznim šarama i teksturama, sa bež zidovima u enterijeru, kao rezultat se dobija topla i primamljiva soba.

Krevet je naslonjen na samostojeći zid koji ne dotiče plafon, dajući iluziju prostranosti, a opet je na pametan način odvojen od ostatka prostorije. Eduardo Arruga je dao sobi starinski izgled sa antičkim ogledalima i stolom. Kamin koji se nalazi ispred kreveta se savršeno uklapa u celu sobu i dodaje još jednu notu vintidž izgledu i romantičnoj atmosferi.

Sitni neutralni elementi doneti su u sobu sa buketom cveća i jastucima, stvarajući atraktivne tačke u sobi i boje koje se savršeno slažu.

Recite nam koji se detalji vama najviše dopadaju? Da li je ovo stil koji biste vi želeli u svojoj spavaćoj sobi? 

Povezane teme