Živopisan jesenji dekor koji će uneti radost u vaš dom

U kojim boja zamišljate jesen?

Tradicionalno jesenje boje su narandžasta, crvena, žuta, zelena, bordo i predivni čokoladni tonovi. Međutim ako ne želite ove jeseni da se ograničavate na ovu paletu boju, zaista i ne morate, jer jesenji dekor može da bude predivan i ako je opisan nešto živopisnijim i neobičnijim nijansama. Od famoznih pink tonova, preko esencijalnih belih pa sve do teget kombinacija, mogućnosti su neverovatne a mi ćemo vam danas pomoći da tek zagrebete površinu.

PLAVI JESENJI DEKOR

Plava boja je tako umirujuća da nije ni čudo što se veliki broj ljudi beznadežno zaljubljuje u nju na prvi i svaki sledeći pogled. Potpuno je netradicionalna kada je jesnji dekor u pitanju, ali je možete upotrebi u kombinaciji sa drugim bojama koje u sebi nose prizvuk jeseni i učiniti vaš jesenji dekor unikatnim. Bundeve prefarbane u plavo, ili plodovi u vidu kestenja, žireva, šišarki premazani plavom bojom mogu da stvore zaista impresivan dekor. Postavka trpezarijskog stola u plavo belom tonu, sa jesenjim plavim dekorom u centru zbivanja ulepšaće vam prelazni period koji je pred vama.

RUŽIČASTI JESENJI DEKOR

Ako volite ženstvene boje, ružičasta je ona za kojom možete da posegnete pri kreiranju vašeg jesenjeg dekora. Ova boja je fantastična pre svega jer će osvetliti vaš enterijer i motivisati vas da stvarate unikatne dekoracije. Ružičasti cvetovi, bundeve, venci od lišća i granja ukrašeni plodovima jeseni, samo su delić priče koju treba da čujete. Ombre efekat je posebno šarmantan i laskav prema ružičastim nijansama.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme