Zavar Design - Radijatori kao skulpture

Ovogodišnji MCE sajam u Milanu biće obogaćen novim izlagačem - Zavar Design iz Skoplja, Makedonija predstaviće svoje jedinstvene radijatore od nerđajućeg čelika...

Kada vidite Zavar Design radijatore, pomislićete da su skulpture i poželećete da ih imate u vašem domu ili u vašoj kancelariji. Oni su spoj savršene estetike i suptilnog luksuza. Ovi radijatori su takođe i vrhunski inženjerski projekti, jer su to radijatori od nerđajućeg čelika koji su u potpunosti funkcionalni i emituju toplotu sa svakim delom svog besprekorno dizajniranog tela.

Dizajn genije iza ovog ekstravagantnog projekta je Marta Naumovska - Grnarova, vlasnik i generalni direktor Zavar Design, mašinski inženjer sa velikom strašću za umetnost i dizajn. Umetnik u njoj nije mogao da se suzdrži od umetničkog stvaranja, a inženjer nije mogao da dozvoli dizajneru da kreira samo masku koja bi sakrila ružnu stranu uređaja za grejanje.

Sve je počelo 2004., a od tada razvijeno je 8 serija - Drop, Identity, Atomic, Front, Tangent, Box, Alphabet i Bathroom. Svaki od njih ima jedinstvenu temu, a svi poseduju Martin sofisticirani dizajn rukopis. Oni se prodaju u mnogo zemalja širom sveta. Po zahtevu, Zavar Design takođe može da proizvede prilagođen kućni pribor koji prati dizajn radijatora i za dodir modernosti u prostoru.

Zavar Design će izlagati u Hali 1, štand L11, između 18. i 21. marta, na milanskom sajmu, gde možete da otkrijete, dodirnete i osetite lepotu ovih dizajniranih radijatora.

Jedna stvar koju niko ne bi očekivao, i koju nisu uradili drugi dizajneri, su komadi iz najnovije kolekcije Drop - osnovna ideja ove kolekcije je kombinovanje 11 osnovnih oblika kapi u bezbroj kombinacija, gde će svako biti u mogućnosti da dobije prilagođen i jedinstven komad umetnosti za grejanje.

Povezane teme