Zaha Hadid dizajnira kristalne vaze

Lalique predstavlja novu viziju, svež pristup materijalima, koji je izražen kroz novi formalni rečnik, razvijen u saradnji sa neverovatnim talentom Zahe Hadid…

Zaha Hadid je svetski poznati arhitekta i dizajner, a ovoga puta nam predstavlja već pomenutu Crystal Architecture kolekciju, sa dve nove kreacije, Visio i Manifesto vazama. Ona je svetski renomirani stručnjak, a poznata je po svom dekonstruktivnom pristupu i fluidnim linijama, koje svakoj njenoj kreaciji daju impresiju lakoće. Nalik na njen arhitektonski stil, elegantne i fluidne linije dveju vaza koje ovoga puta predstavlja deluju da imaju život u sebi. Celokupni efekat je pojačan kontrastom satena i poliranih završnih detalja koji su obeležje Lalique brenda.

Za Zahu Hadid, Lalique brend je sinonim elegancije i fluidnih dizajna koji su uvek inovativni i vanvremenski. Svaki komad ove kolekcije je pravo odavanje pošte jedinstvenim elementima i osoboinama kristala. Visio i Manifesto komadi su potpisani i numerisani, a kreirani su u vezijama crne i bele boje. 

Proizvode svetski poznate kompanije Lalique možete kupiti samo u prodavnici „Sun, Moon & Stars“ u Nušićevoj 25, u Beogradu.

D.Ć.

Povezane teme