Vodič za pravilan izbor umetničkih dela za vaš dom

Dekorisanje umetnošću je pametan način da dodate dozu ličnosti i unesete obilje šarma u prostor...

Ali kako odabrati umetnička dela za svoj dom koja će upotpuniti estetiku i uklopiti se u celokupno raspoloženje? Ako spadate u red vizuelnih (ili bolje reći: kreativnih) osoba, verovatno ste dobro svesni činjenice da vaše okruženje ima direktan uticaj i na vaše raspoloženje, pa čak i na vaš dnevni nivo produktivnosti.

U isto vreme, verovatno vam je važno da vaš dom, kao produžetak vas samih, može da prenese vašu ličnost i individualnost. Verovatno volite da živite svoje dane u nadahnutom stanju uma i istovremeno uživate u donošenju inspiracije drugima svojim posebnim stilom i idejama.

Uostalom, dom je mesto gde provodimo veći deo dana, pa i života. To je naše mesto za opuštanje i uživanje sa voljenim osobama, onaj posebni kutak koji odiše važnim uspomenama. U poslednje vreme naš dom postaje i naše radno mesto, što važnost njegovog adekvatnog dizajniranja podiže na jedan sasvim poseban nivo.

No, vratimo se na početak naše priče – kako odabrati savršeno umetničko delo koje ćemo iskoristiti za uređenje našeg enterijera?

U nastavku teksta, donosimo vam neke zanimljive ideje koje variraju u odnosu na to gde planiramo da postavimo željeni predmet..

« 1 2 3 4 »

Povezane teme