Viseće ljuljaške mogu poslužiti kao sjajna dekoracija doma

Dinamične i kreativne, viseće ljuljaške će vašoj sobi dati neobičnu atmosferu, a da joj pritom ne oduzmu onu najvažniju stvar: udobnost!

Postoji nekoliko vrsta visećih ljuljaški koje možete izabrati, ali prva podela uglavnom uključuje one koje koristimo u enterijeru i ljuljaške rezervisane za baštu. Prva opcija je svakako svestranija ali druga može biti prekrasan dodatak vašem dvorištu ili vrtu u letnjim mesecima.

S druge strane, tu su i viseće ljuljaške sa i bez postolja gde je osnovna razlika u tome da li se model pričvršćuje za plafon (ili granu drveta ukoliko je reč o spoljnoj ljuljašci) ili o modelu koji dolazi zajedno sa postoljem. Za razliku od prethodnog, postolje ne dozvoljava da rotirate sedište za 360 stepeni, ali je svakako mnogo fleksibilnija i svestranija opcija jer ćete moći da je pomerate kad god i gde god želite.

Ako ste rešeni da sebe i svoj dom počastite nekom lepom visećom ljuljaškom u narednom periodu, predlažemo vam neke zanimljive opcije za dekoraciju koje možete isprobati već ovog leta...

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme