Trendovi po pitanju dekora spavaće sobe u 2021. godini

Nova godina donosi nove početke i nove radosti.

Na listi stvari kojima možemo da se radujemo svakako su novi trendovi pri dekoru enterijera. Među trendovima koje ćemo vam danas predstaviti a koji se odnose na dekor vaše spavaće sobe, sigurno ćete prepoznati uticaj godine koju smo ostavili iza sebe, ali i neke novine koje će poslužiti kao izvrsno osveženje. Od malih promena, koje mogu uneti interes u vašu spavaću sobu do krupnih detalja koji će promeniti sliku koja je pred vama.

OSEĆAJTE SE UDOBNO UZ NEUTRALNI KOLOR

Nije iznenađujući nastup neutralnih tonova u 2021. godini. Svako od nas želi da njegova spavaća soba bude mirna, opuštena i da umiruje naša čula. Neutralne boje su eksperti po tom pitanju. Ako želite da svojoj spavaćoj sobi dodate dozu udobnosti potražite prljavo bele nijanse, svetlo sive, pa čak i neke pastelne boje.

ESENCIJALNA ŽUTO-SIVA KOMBINACIJA

Jedna od najpopularnijih šema boja u 2021. godini je svakako žuto-siva. Intenzitet i prisustvo svake boje možete da prilagodite svom ukusu, pri čemu vam je na raspolaganju mnoštvo kombinacija. Ove sve boje u sinergiji deluju vrlo privlačno, otvarajući i smirujući prostor u isto vreme. Bilo da vašom spavaćom sobom dominira moderan, eklektični, skandinavski ili minimalistički stil uz ove boje daćete joj poseban šarm. Sivi zidovi i žuta posteljina su nepogrešiva kombinacija.

PRIRODA PONOVO PRONALAZI SVOJE MESTO U ENTERIJERU

Prirodni elementi biće veoma prisutni u spavaćoj sobi u godini koja je pred nama. Prelazak sa poliranih površina na prirodno drvo i njegovu nesavršenost sve je opipljiviji. Priroda će oblikovati izgled spavaće sobe ispunjavajući je nameštajem od ratana, bambusa i pletivom. Zelenilo i veliki prozori koji gledaju na vrt takođe su deo ove priče.

Ž.J.

Izvor: Decoist

 

Povezane teme