SVAD DONDI ekskluzivne posteljine

SVAD DONDI predstavlja vanvremensku kolekciju 2014, posvećenu "savremenom krojenju" najvišeg kvaliteta "Made in Italy"…

Minimalistički, rafinisani vetar nanosi se nad svim stavkama, povetarac koji ima formu kolekcije stvorene za kuće koje zahtevaju trajne proizvode sa velikim ukusom, nepogrešivog Svad Dondi-ja.

WINDSOR, BUCKINNGHAM (Bakingem) i PIED-DE-POULE linije predstavljaju rezime raspoloženja, kraljevstva i strogosti. Tekstura kolekcije je inspirisana muškom garderobom modernog princa, pomešana sa Pied-de-poule jorganima i prošivenim prekrivačima, uparenim sa raskošnim štampanim listovima kao: "klasično slikanje u sivom" ili "riblja kost", i "pejsli'' damastom ton-na-ton štampom, pamu;nim satenom u nijansama grlice, čelika i kafe.

Raspoloženje se takođe vraća u FINISETA satenu sa dragim mermernim printovima.

Takođe vraća, GESSATO i Principe Dl GALLES, savršen u ovom spoju, istinskih mogućnosti koje prevazilaze kolekcije.

EDMONDM, DERBY i DAMASCATO kompletiraju kolekciju, zajedno sa jastucima od eko krzna.

Za 2014, Svad Dondi ponovo se fokusira na "luksuz kvaliteta" za novo vreme.

Svad Dondi brend je osnovan 1959. godine u Viadani u provinciji Mantua. U početku, proizvodnja je bila zasnovana na jastucima, a naknadno je proširena na svet domaćinstva i naročito sektor kreveta. Danas se kompanija izražava smelije i kompletnije, sa vrhunskim konceptom svojih kolekcija za domaćinstvo, nudeći širok spektar artikala i dopunskog aksesoara za savršen dom.

Usko specijalizovan za izradu tekstila namenjenog za upotrebu u spavaćim sobama, Svad Dondi je svetu poundio savremen koncept, a u svojim kolekcijama i čitav niz pratećih detalja. Prekrivači, jorgani, proizvodi od kariranog tekstila, jastuci, raznovrsne pamučne tkanine, saten, žakar, samo su neki od atributa kojima se može opisati Svad Dondi.

Povezane teme