Simpatične ideje za dekoraciju prostora uz pomoć mreža za komarce

Leto je naše omiljeno godišnje doba.

Odbacili smo teške okove zime, i prigrlili tople dane, pune vedrine. Letnji dani ispunjeni sunčevom svetlošću, predivnim zelenilom i cvrkutom ptica, mogli bi bili savršeni da nema tih malih napasti – komaraca. Samo jedna stvar može da pokvari ugođaj letnje večeri u dobrom društvu a to su nepoželjni insekti.

Kada ste na otvorenom protiv insekata se borite na razne načine. Tu su sveće i spirale protiv komaraca, kao i različiti stikovi i sprejevi. Osim toga tu je i neizostavna mreža za komarce. Pored toga što su vrlo efikasne pri zaustavljanju insekata u narušavanju vašeg mira, mreže za komarce su postale opšti planetarni hit kada je dekor u pitanju.

Možete ih koristiti kako biste svoju garnituru za sedenje u dvorištu zaklonili od najezde insekata, a uz simpatične dekorativne ideje mreža za komarce može doprineti autentičnom izgledu vašeg eksterijera. Donosimo vam danas inspirativne fotografije u našoj galeriji koje će vas uputiti na koji način to da izvedete.

Mreži za komarce možete dati nov zadatak, pretvarajući je u zavesu na vašem tremu, terasi ili joj zameniti mesto sa baldahinom na drvenom okviru koji okružuje vašu granituru za sedenje. Takođe ukoliko posedujete prostor na otvorenom za ručavanje, ili kupanje poput dvorišne kade, svakako je poželjno da ga obavijete jednom ovakvom mrežom.

Ukoliko ste rešili da napravite piknik u bašti a ujedno ne želite da vas komarci pri tom uznemiravaju, mreža za komarce koja će imati određeno postolje i svojim prisustvom vam davati slobodu, je sve što vam treba da tu zamisao sprovedete u delo. Takođe tokom vrelih letnjih dana, ukoliko imate odgovarajući ležaj u dvorištu, vaša mreža za komarce će vam obezbediti prijatnu dremku.

Otvorenim prostorima ovakva jedna mreža daje notu privatnosti i intime, što sa sobom nosi romantičan akcenat. Fantastično u vezi sa ovim mrežama je to što se savršeno uklapaju u sve stilove uređenja prostora na otvorenom.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme