Simpatičan jesenji dekor uz pomoć grančica

Kada sledeći put pođete sa svojim najmlađim članovima porodice u šetnju, zadajte im zadatak da sakupe nekoliko zanimljivih grančica uz put.

Kada dođete kući, očekuje vas simpatičan DIY projekat. Naime, uz pomoć grančica, šišarki, žireva i svega drugog što nam jesen donosi možete da napravite predivan jesenji dekor za vaš dom. Vaša ulazna vrata, trpezarijski sto, prostor iznad kamina i svaki drugi pedalj stana koji poželite, možete da ukrasite zanimljivim suvim grančicama.

Bilo da vašim enterijerom vlada minimalizan, rustičan stil, vintage ili sasvim moderan, prirodni dekor mu može doneti preko potreban karakter i osveženje. Jesen je kao stvorena za inspirativne projekte koji ispunjavaju dušu i srce toplinom.

Venac od grančica ukrašen poljskim cvećem ili svežim voćnim plodovima, poželeće svakom ko ušeta u vaš dom srdačnu dobrodošlicu. Staklena vaza ispunjena kestenjem, žirevima i sitnim kamenčićima poslužiće kao savršena podloga sa snop grančica i suvog jesenjeg lišća kojim se prelijavu zlatni žuti i crveni tonovi. Postavljena u uglu dnevne sobe, ova vaza će vas veselo podsećati da je jesen raširila svoja krila.

Ako ste dovoljno raspoloženi i imate malo više slobodnog vremena od suvih grančica možete da napravite i vrlo simpatične dekorativne detalje u obliku lista, jabuke ili bundeve. Njih možete okačiti o zid, ili ih postaviti na polici u dnevnoj sobi. Sve što vam za ove poduhvate treba je zapravo malo mašte.

Grančice po želji možete prafarbati u belu boji i na taj način ih učiniti elegantnijim vidom dekora. Takođe sprej u zlatnoj nijansi je savršen za isticanje detalja na vašem dekoru. Potražite u našoj galeriji vašu inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme