SENZUALNOST NOVE BLUMARINE HOME KOLEKCIJE

Savremeno, prefinjeno i privlačno su pridevi koji opisuju Blumarine damu i njen dom…

Italijanski modni brend Blumarine je svoju inspiraciju proširio na kreiranje kolekcija tekstila za dom, Blumarine Home kolekciju, koja kombinuje luksuz, kvalitet i dizajn. Tradicionalno raskošna kolekcija, superiornog dizajna, vrhunskih materijala, savršena je za ljubitelje luksuza i elegancije. Logo ispisan Swarovski kristalima, upotpunjuje ukupan utisak i daje mu kraljevski pečat. 

U Blumarine kolekciji tekstila za dom, ženstvenost je dominantni faktor. Prekrivači su napravljeni od satena, čaršavi ukrašeni tilom i macramé aplikacijama, a-jour šavovima, romantičnim cvetnim motivima, kao i detaljima sa Swarovski kristalima. Peškiri koje Blumarine predstavlja su dizajnirani u jednobojnim verzijama, a dekorisani su Swarovski kristalima i prefinjenim vezom.

Nova Blumarine Home kolekcija predstavlja profesionalne i precizne, ali ipak tople i ljupke kreacije...

Njeno oličenje su delikatni finiši u kojima se detalji prefinjeno izdvajaju. U novoj Blumarine Home kolekciji senzualnost retro čipke predstavljena je na mnogo modela i interpretirana raznim teksturama.

Bljesak cvetova i leptira osvetljava Antea i Celeste linije u nijansama bež, puder, rose i plave boje.

Šablon lista u Gemma i Germoglio linijama, na pozadini od makramea, urađen je na čaršavima i prekrivačima od luksuznog pamuka.

Lafayette linija predstavlja bogati žakar i čipku u delikantnim pastelnim nijansama, sa prilagođenim logoom od Swarovski kristala.

Elegantni šabloni inspirisani čipkanim makrameom mogu se videti u kolekcijama Karenina, Sissi i Macrame.

Istraživanje u polju materijala i izrade dovelo je do kreiranja savršenih novih kombinacija, kao što su žakar u mramornom efektu, koji se pojavljuje u Arden liniji.

Letizia linija predstavlja nam jedinstvenu mešavinu kašmira, koji je obogaćen luksuznim ručno pravljenim dekoracijama, biserima i Swarovski kristalima, što jasno karakteriše bogato nasleđe ovog brenda.

Učinite da vaš dom bude izuzetno topao, nežan i elegantno udoban. Pretvorite svoj kutak u oazu luksuza, glamura i elegancije uz pomoć nove Blumarine Home kolekcije.

Ovlašćeni distributer BLUMARINE HOME za Srbiju je HOME PHILOSOPHY, čija se prodavnica nalazi u Sava Centru, ul. Milentija Popovića 9, lokal 58-58a. Tel.: 011/311 32 78; 011/220 61 52

www.bi-er.rs

Povezane teme