Sazvežđa i noćno nebo kao prava inspiracija

Doček Nove godine je iza nas, a baš kao i prethodnih, 2018. donosi sve nove nade i osvežava potpuno pristup dekorisanju i energiju koja nam je ponovo potrebna kako bismo se borili sa različitim izazovima u životu...

Mnogi od nas su se verovatno već uhvatili ukoštac sa različitim velikim odlukama koje mogu naš život učiniti daleko boljim. Ostali mogu svoju pažnju usmeriti na pametne projekte redizajna svog doma ili "uradi sam" segmente dekoracije kako bi dodatno ulepšali svoj enterijer. Definitivno je pravo vreme da unesemo novi duh u svoj prostor, a zima je takođe savršeno doba za isprobavanje različitih ideja i rukotvorina koje su inspirisane univerzumom i kosmičkim lepotama.

"Uradi sam" projekti dekorativnih elemenata inspirisanih univerzumom definitivno su predstavljeni svim komponentama koje se vezuju za naš mesec, planete, sunce ili bilo koja kosmička tela, koja dolaze u brojnim kreacijama pozajnmljenim iz neverovatnih sazvežđa ili bezbrojnih konpstalacija koje možemo videti na noćnom nebu. Bez obzira na to koju formu vi preferirate, formacije svetlucavih zvezda mogu predstavljati sve što vam je potrebno kako biste oživeli dete u sebi. Svetle, predivne i magične, zvezde predstavljaju jednu od najboljih tematskih ideja koje možete uključiti u svoj enterijer.

Jedan od najlakših načina za unošenje nekoliko sjajnih predmeta u enterijer jeste kreiranje dečije sobe inspirisane svemirom. Gotovo svaki dečak na svetu sanja o tome da postane astronaut i leti ka zvezdama u jednom trenutku svog života. Upravo iz tog razloga ne predstavlja nikakvo iznenađenje što brilijantne zvezdane dečije spavaće sobe predstavljaju popularan trend, sa svojim temama vezanim za svemir koje uključuju sve, od polica u obliku raketa, do plafona prekrivenih svetlucavim sazvežđima i planetama.

Neka od ovih kosmičkih čuda možete uneti i u kućnu kancelariju ili čak radnu stanicu, sa nekoliko komponenata i ideja koje uključuju kreiranje podloga za miševe. Čak i najmanji detalji u prostoriji mogu napraviti veliku razliku i najverovatnije pomoći prilikom kreiranja daleko komfornije i inspiracione dečije spavaće sobe.

Bilo da ste ljubitelj astrologije ili ne, jedan pogled na noćno nebo iz planinskog odmarališta, tokom čistog neba, može učiniti da postanete zaljubljeni u njegov izgled i zadivljujući svet sazvežđa i nebeskih tela. Zagađena atmosfera i prejaka svetlost gradova nikako ne pomažu prilikom ovih čulnih uživanja, stoga, kako biste zaista uspeli da cenite lepotu noćnog neba, ponekada je najlakše da sebi obezbedite dekorativne predmete koji ga oslikavaju na najlepši način.

"Uradi sam" kolekcije zvezdanog neba i svemirske inspiracije mogu čak doneti sa sobom nešto više posla nego inače, ali kada ovakve i slične komponente postavite u svom enterijeru, ukupan efekat donosi neuporediv i unikatan dizajn. Zidne kreacije komada rasvete, mogu čak, uneti daleko više prefinjenosti i postati sastavni deo svakog radnog okruženja, posebno ukoliko većinu svog radnog vremena provodite u čitanju ili radu na računaru tokom noći i nakon zalaska sunca.

N.Đ.

Izvor: Decoist

Povezane teme