Rustičan dekor enterijera uz pomoć grana sa drveta

Mnogo je načina na koji svoj enterijer možete da učinite lepšim i zanimljivijim.

Ako težite ka rustičnom stilu, predlažemo vam da obratite pažnju na nešto jednostavno kao što su – grane drveta. One ne samo da su vam na dohvat ruke, već su i jedinstven način da unesete dodir prirode u svoje životno okruženje. Možete se svakako opredeliti za male grančice ili veće primerke grana koje zaista skreću pažnju na sebe. Takođe možete ih ostaviti u njihovom originalnom izdanju ili ih prefarbati sprejem kako bi se bolje uklopite u vaš enterijer.

Osim što vam mogu poslužiti kao izvrsan dekorativni element ove grane su i savršen materijal za izradu nosača za kapute, držača za olovke i sveće, kao i postolja za nakit. Ako ste raspoloženi za malu DIY avanturu koja će uneti interes u vaš dom, na pravom ste mestu. Donosimo vam danas inspirativne ideje za rustičan dekor enterijera uz pomoć grana drveta.

NAMEŠTAJ

Od grančica možete sa lakoćom da dizajnirate vrlo zanimljive lampe i lustere koji će krasiti vašu dnevnu, spavaću ili radnu sobu. Viseće varijante, stone ili podne lampe, izbor je na vama, a jedno je sigurno – ove lampe će biti i više nego primetne u prostoru. Uz malo mašte možete da kreirate vrlo upečatljive police za zid na kojima će biti izložene vaše omiljene knjige. Jedna jedina grana drveta je potrebna kako biste napravili zgodan čiviluk za odeću koji će nadograditi vaš garderober. Masivne grane drveta mogu vam poslužiti za stvaranje vrlo privlačnog stola, na kom po želji možete da držite pregršt sitnica. Takođe mali bočni stočić može biti napravljen uz pomoć grana drveta koje će poslužiti kao njegova osnova.

DEKOR

Zahvaljujući grančicama sa drveta različitih debljina i dužina, kao i nepravilnog oblika možete da stvorite jedinstvene zidne ukrase. Takođe njima možete da okružite svoje ogledalo i date mu rustičnu notu. Ako vašem umetničkom delu nedostaje lep ram, grane drveta se nameću kao fantastično rešenje. Sredinu vašeg trpezarijskog stola možete ukrasiti snopom grančica, a za dodatnu inspiraciju zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme