Poput blistavog plavog neba: otkrivamo boju 2022.godine

Svake godine, eksperti za boju kompanije Dulux istražuju globalne dizajnerske trendove i prevode ih u svoju boju godine…

Za 2022.godinu, najpopularnija nijansa će po svemu sudeći biti Bright Skies™. U pitanju je prozračni i sveži ton koji se otvara i unosi novi život u bilo koji prostor, a ovoga puta vam otkrivamo kako je možete koristiti i sa kojim bojama je možete kombinovati, kako biste u potpunosti promenili utisak koji ostavlja vaš dom.

“Tokom proteklih 18 meseci, naši životi su okrenuti naopačke, ali smo po prvi put imali vremena da promislimo o svom načinu života i procenimo šta je zaista važno. Ove godine, naša diskusija poprimila je digitalni aspekt, pa smo stoga govorili o trendovima boja, uključujući sve širu ulogu našeg doma, koliko je priroda važna za naše živote, kako nam umetnost može doneti komfor i inspiraciju, uz važnost prihvatanja novih glasova i ideja zarad što bolje budućnosti.

Upravo ove diskusije odvele su nas do naših ključnih tema, otvorenog neba i svežeg vazduha. Odatle, uspeli smo da odaberemo Dulux boju godine za 2022. Bright Skies ™ je lagana, prozračna i optimistična plava boja, koja je dobra za našu dušu. Obećava nam revitalizaciju našeg prostora. Kreirali smo četiri lagane palate boja, tako da svoje domove možete osvežiti različitim kombinacijama”.

Povezane teme