Neobičan dizajn vaza s papirnim cvećem

Šta očekivati od dizajnerskog studija koji nosi naziv Extra&ordinary Design, osim nešto neobično i zanimljivo.

Londonski studio Extra&ordinary Design, i umetnica iz Madrida Eileen Ng sarađivali su na seriji ručno rađenih Teumsae vaza koja je inspirisana biljkama koje se probijaju kroz pukotine na pločniku.

Extra&ordinary Design stvorio je Teumsae vaze, dok je Eileen Ng izrađivala ručno rađeno cveće od papira koje je upotpunilo oblike i boje svake vaze.

Dekorativni cvetni displeji dolaze u pet varijacija, od kojih svaka nudi nove načine da prikaže papirno cveće, dokazujući da vaza ne mora biti samo tipičan visoki dizajn namenjen stolu.

Teumsae na zidu je set od četiri jedinice koje oponašaju biljke koje rastu kroz pukotine u kamenim zidovima. Teumsae na zidu takođe dolazi u jednoj verziji koja se može montirati u tri različita ugla kako bi se stvorila mešavina cvetnih aranžmana.

Teumsae vaza za zid je takođe dostupna u stojećoj verziji koja stoji pod uglom od 30 stepeni.

Teumsae u slojevima sastoji se od tri komponente u različitim veličinama i dubinama koje su raspoređene i slojevite za razigran vizuelni interes. Blago tonirani cvetovi blago se uzdižu iznad blagih krivina slojeva radi delikatnog rezultata.

I na kraju, Teumsae na stolu uključuje tri vaze različite visine, a svaka od njih ima četvorosmernu podelu koja omogućava lišću da se probije kroz vrh.

N.V.T.

Izvor Design Milk

 

Povezane teme