Moderan i stilski jesenji dekor koji će oplemeniti vaš enterijer

Vintage je elegantan, rustičan je prijatan, ali šta ako više volite moderan stil za vaš kućni dekor?

Jesen je kao stvorena za dekoraciju životnog prostora. Daje vam pregršt jedinstvenih ideja i mogućnosti. Ako ste zainteresovani da saznate kako oblikovati prostor u kom svakodnevno boravite u modernom jesenjem stilu, ostanite sa nama u redovima koji slede. Prikupili smo za vas na jednom mestu pregršt divnih ideja za izradu modernog i stilskog jesenjeg dekora.

MODERAN JESENJI DEKOR – ODAKLE POČETI?

Najbolje je da započnete od simbola jeseni – bundeve. Udaljite se od klasičnih načina ukrašavanja bundeva i potražite neke jednostavne a opet moderne varijante njihovog stilizovanja. Bundeve u njihovom prirodnom koloru, ili prefarbane u neke nežne boje poput bele, bež i krem, uz zelenilo izgledaće vrlo privlačno u svakom uglu vaše dnevne sobe. Sukulenti su takođe dobrodošli u celoj ovoj priči kao i drveni detalji koji dodaju dozu prirodnog efekta. Suve grančice i trave su vrlo elegantan način dekora savremenog enterijera.

Ako vam je problem da pronađete prirodne bundeve i zelenilo, možete se poslužiti i njihovom veštačkom zamenom. Sveće su neizostavne kao i lampioni koji će stvoriti opuštajući efekat. Jednostavni venci na vratima, kraj kamina ili na prozoru prizvaće prijatne jesenje dane u vaš dom.

Moderan i suptilan jesenji dekor popraviće vam raspoloženje, podsećajući vas zapravo zašto volite jesen. Vaš moderan i stilski dekor inspirisan jesenjim šarmom može biti izložen na sredini trpezarijskog stola, kraj ulaznih vrata, u vidu girlande, na barskim kolicima i na svakom drugom vama praktičnom mestu.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme