Kako koristiti tapete za stvaranje akcentnog zida u spavaćoj sobi?

Ukoliko smatrate da je vaša spavaća soba postala sumorna i dosadna, možda je vreme da razmislite o stvaranju akcentnog zida – ali, pomoću tapeta!

Kada vam spavaća soba postane previše dosadna, vreme je da je promenite. Atraktivan akcentni zid će doneti vizuelni interes o kom sanjate, a istovremeno će poslužiti i za savršeno povezivanje svih ostalih elemenata u ovom delu doma. Drugim rečima – nema boljeg načina da sobu načinite lepšom i efektivnijom od korišćenja tapeta!

Srećom, danas je na tržištu milion dostupnih verzija, boja i dizajna, pa verujemo da svi mogu pronaći baš nešto po svom ukusu. Takođe, danas je sve u vezi tapeta prilično pojednostavljeno, pa tako ne morate imati neko veliko prethodno iskustvo da biste ih postavili.

Zapravo, jedina stvar na koju biste trebali da obratite pažnju jeste adekvatan izbor boja i uzoraka, jer su neki dizajni jednostavno previše vizuelno uznemirujući i mogu na kraju da poremete mirnu i spokojnu atmosferu koju želite da postignete. U nastavku teksta sa vama delimo najbolje izbore tapeta za akcentni zid spavaće sobe!

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme