Jesenja H&M kolekcija za vaš dom u 2020. godini

Kombinacija bež i smeđe palete boja, zelenila u saksiji i rukotvorina od prirodnih materijala predstavlja suštinu jesenje H&M kolekcije u 2020. godini.

Brend vam sugeriše da svom domu podarite bezvremenski dizajn mešajući klasične komade sa detaljima inspirisanim jesenjim mirisima i bojama. Dok čekate prve pahulje imate taman toliko vremena da svoj enterijer obojite predivnim jesenjim tonovima koji prizivaju nežna osećanja.

Seoski ugođaj važan je deo jesenjeg stila, u kom priroda stvara meku i rustičnu atmosferu koja je naophodna sumornoj unutrašnjosti. Drvo bogate teksture, izrezbareno i već korišćeno staro zrelo drvo uneće toplinu u vaš dom. Njega možete da kombinujete sa keramikom tamnije boje kao i sa porcelanom nepravilnog oblika kako bi prostor učinili interesantnijim. Ovakvim pristupom uvodite neosetno prirodu u svoj dom i dajete joj šansu da se predstavi. Oplemenite zidove u svom okruženju platnima grubljeg tkanja ili ćilimima, dajući pri tom naklon rustičnom osećaju.

H&M s ponosom ističe fleksibilnost svojih klasičnih komada za jesen 2020. godine, kada poželite da ih kombinujete sa drugim materijalima, teksturama i paletom boja:

STOLICA ZA DNEVNU SOBU – napravljena od rustičnog drveta i ratana. Pažnju je skrenula na sebe još u proleće 2018. godine kada je ugledala svetlost dana. I dalje ona je omiljeni detalj za uređenje enterijera kojim vlada rustičan stil. Unesite je u prostor u kom su keramičke vaze u zemljanim tonovima, drveni stočići i prostorke sa teksturom i stvorićete vrlo udobno okruženje.

SKULPTURALNA VAZA – reč je o dvema vazama kružnog oblika koje su rasprodate početkom godine dok su dotakle police u radnjama. H&M je čuo vaš vapaj i ponovo puni police ovim fantastičnim vazama koje deluju tako otmeno kraj sveća, na prozoru. Uz detalje od suvog lišća i grana, poboljšaćete utisak koji ostavljaju u prostoru.

POSTELJINA ZA KREVET – klasična H&M linija posteljine je i dalje izvor inspiracije, iako je sa nama već celu deceniju. Nijanse sive boje oblače vaš krevet i čine da deluje zaista luksuzno i prefinjeno, uz suptilnu atmosferu jeseni koja vreba sa druge strane prozora u svom smeđem koloru.

Mešajte i sparujte prirodne elemente sa modernim komponentama i ne zaboravite na obilje smeđih i bež tonova – poručuje vam H&M Home kolekcija.

Ž.J.

Izvor: Decoholic

Povezane teme