Jedinstveni dekorativni iskazi sa šišarkama na sredini stola

Jesenji dekor daje vam pregršt mogućnosti.

Bilo da odaberete jesenje voće i povrće, ili suvo lišće i cveće, fenomenalni dekorativni iskazi neće izostati. Kombinacije ove dve krajnosti stvaraju još upečatljiviju sliku. Jesen sa svim tim obilnim kišama i hladnim vremenom, kao da svojom bogatom ponudom plodova i inspiracijom za dekor enterijera želi da nam nadoknadi oduzete lepe i sunčane dane. Danas smo sa vama rešili da podelimo jednu zanimljivu ideju koja će vam omogućiti da dekorišete središnji deo vašeg trpezarijskog stola.

U pitanju su šišarke. Ovi plodovi jeseni, kao stvoreni su za najširi spektar različitih dekoracija. Bilo da ih ostavite u njihovoj originalnoj boji ili da ih prehafrabe, izgledaće jednako blistavo i uveličaće svojim prisustvom vama željeni prostor. Šišarke možete upotrebiti same ili ih posložiti na lepoj drvenoj ili metalnoj tacni zajedno sa malim bundevana, kestenjem, žirevima i neizostavnim požutelim lišćem. Boje koje možete da im podarite su takođe raznolike, od neutralnih belih tonova, preko zlatnih i srebrnih do akcentnih bordo i ljubičastih.

Šišarke u staklenim posudama su vrlo zanimljiva ideja, i uklapaju se u brojne stilove uređenja prostora. Vintage stalak od porcelana je takođe zgodna opcija, koja će istaći vaš prefinjen ukus. Srebrni poslužavnici i sve vrste drvenih ovala su dobrdošle kao podloška za dekor sa šišarkama. Ne treba da zaobićete ni prisustvo aromatičnih sveća koje kompletnu dekoraciju mogu nedograditi svojim mirisima. Čak i najobičnije teglice koje možete da ukrasite jesenjim lišćem i kanapom mogu da posluže kao držači za sveće i centralni deo oko kog ćete graditi vašu jesenju priču sa šišarkama.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme