Instabilelab: nove tapete za “prosvetljenje” doma

Više slika

Više slika

Čim smo čuli da nova kolekcija italijanske firme Instabilelab nosi naziv Light + Light, bilo nam je jasno da će biti mnogo svetla u igri.

Ali, s obzirom da se radi o kompaniji koja se već punih 6 godina bavi proizvodnjom svetlosnih tapeta kako za unutrašnju tako i za spoljnu upotrebu, nismo mnogo brinuli.

Reč je o još jednom u nizu italijanskih proizvođača koji posebnu pažnju (osim na sjaj) pridaje originalnom i uzbudljivom dizajnu. Što je, priznaćete, i neophodno kada su ovakve tapete u pitanju.

Cilj Instabilelab-a bio je da na jednom mestu okupi profesionalce sa iskustvom u grafici i dizajnu enterijera, pa se za njih slobodno može reći da su neko ko stalno raste, razvija se i unapređuje svoje proizvode.

Njihova misija je da kombinovanjem različitih ideja i stilova stvore nove koncepte u svetu ove sve popularnije “zidne garderobe” koja mora biti još i dovoljno zavodljiva i privlačna za svako oko.

A svaki zid, svaki pod, plafon pa i sam nameštaj u prostoru mora biti spojen u jednu celinu bez prekida. Upravo to se postiže ovako efektnim dekorom koji nude njihove tapete.

Ovoga puta, u kolekciji Light, linije preovladavaju kompletnom atmosferom, i savršeno se slažu sa gotovo svim prostorijama. Bilo da je reč o dugačkom hodniku, udobnom dnevnom boravku ili trpezariji, ove tapete će zaista oplemeniti... pardon prosvetliti svaku sobu.

Pa čak i teretanu!

Na kraju dodajemo i to da je dobra stvar u celoj ovoj priči što i vi sami možete odabrati tapet koji želite i tako u saradnji sa njihovim vodećim dizajnerima učestvovati u opremanju svoga doma.

Izvor: Instabilelab.com

Povezane teme

16.02.2024 Dekor

Kako koristiti veštačke biljke za elegantno uređenje doma?

Veštačke biljke i lažno zelenilo su idealan način da svom domu dodate malo stila u bilo koje doba godine. Naravno, sve dok to radite s ukusom!

13.02.2024 Dekor

Otkrijte čaroliju dekoracije doma uz pomoć elegantnih jastučića

Dekorativni jastučići nisu samo mekane podloge za odmor, već i umetnički izraz koji može transformisati prostor i dočarati jedinstvenu priču svakog enterijera.

10.02.2024 Dekor

8 najčešćih grešaka u dekoraciji dnevne sobe

Naši stručni saveti vam pomažu da stvorite funkcionalan i estetski privlačan prostor, a naglasak je na pravilnom rasporedu nameštaja, odabiru boja i tekstura, kao i pravilnom balan...

07.02.2024 Dekor

Moderna i elegantna ogledala: savršena za dekorisanje predsoblja

Ogledala su popularni dekorativni elementi koji se uklapaju u bilo koju temu stila i ispunjavaju vaš prostor svetlošću, čineći ga većim i idealnim za male kvadrature.

04.02.2024 Dekor

Neodoljive vinil tapete u svim bojama i dezenima: savršen način da osvežite svoj dom

Saznajte zašto su vinilne tapete, vinil tapete ili jednostavno tapete od vinila idealna zidna obloga za vaš dom

01.02.2024 Dekor

Saveti za sezonsku dekoraciju doma

Ovaj vid dekoracije je više od puke estetike, jer prvenstveno pomaže da se naš životni prostor prilagodi kako našim svakodnevnim potrebama, tako i ritmu prirode.

29.01.2024 Dekor

Neka ove zime drva za ogrev postanu glavni dekor vašeg doma

Ako pronađete zanimljivo mesto za ogrev u vašem domu - na primer, pored kamina, ono će postati ključna tačka u vašem dizajnu enterijera.

26.01.2024 Dekor

Umetnost korišćenja drveta u savremenoj dekoraciji doma

Sami, ili kombinaciji sa drugim materijalima, drveni dekorativni detalji postaju bezvremensko rešenje za ulepšavanje postora za život.

23.01.2024 Dekor

5 načina za savršenu dekoraciju komode u spavaćoj sobi

Da bismo vam pomogli u dekoraciji ovog nepravedno zapostavljenog kutka u sobi, pripremili smo nekoliko saveta i trikova za ukrašavanje kako bi gornji deo vaše komode izgledao velič...

20.01.2024 Dekor

Prelepi cvetni aranžmani za ukrašavanje vašeg doma

Uređenje doma je prava umetnost, a cvetni aranžmani pružaju izuzetno svestran način da unesete notu romantike i elegancije u vaš prostor.

17.01.2024 Dekor

Vodič za unošenje živopisnih boja u neutralnu dnevnu sobu

Neki ljudi više vole da ovom prostorijom dominira jedna boja, dok drugi vole da vide više boja svuda unaokolo. Šta je uopšte bolji izbor - monohromatski dnevni boravak ili neutraln...