Dekorativni LED paneli uz koje će svaki enterijer zablistati

Pozivamo vas da istražite zadivljujući dizajn dnevne sobe koja je (u pravom smislu te reči!) zablistala zahvaljujući živopisnim dekorativnim LED panelima.

Dizajneri koji su radili na ovom projektu imali su za cilj stvaranje umirujuće i opuštene, a ipak i pomalo mistične atmosfere u kući koja je izuzetno ponosna na svoj veliki dnevni boravak. Da bi se lepota ovog prostora dodatno naglasila, korišćen je pažljivo odabran moderni nameštaj u kombinaciji sa neverovatnim scenografskim efektom LED dekorativnih panela u najživopisnijim bojama.

U pitanju je patentirani LED integrisani sistem osvetljenja koji se, kao što i sami možete videti, uspešno koristi i kao akcentni zid odnosno fokusna tačka prostora. Igre obojene svetlosti i bujne zelene bašte na otvorenom reflektuju se zahvaljujući širokim ogledalima koja odvajaju dnevnu sobu od ostatka kuće. Na ovaj način, dnevna soba postaje miran i ugodan prostor za uživanje sa porodicom i prijateljima.

Dekorativni LED paneli su dokaz da se koncept zidnih murala može beskonačno nadograđivati. Ovi elementi predstavljaju jedan sasvim drugačiji, a opet i mnogo lepši pogled na dosadašnju dekoraciju enterijera. Sistemi korišćeni u ovom primeru sastavljeni su od panela velikog formata i smanjene debljine kako bi se dobila visokokvalitetna tankozidna obloga.

Najsavremenija tehnologija detekcije i štampe omogućila je savršen kvalitet i super definisanu sliku pa se tako teksture zidnih panela mogu pohvaliti čak i efektom kamena kao što je mermer, ahat, oniks i mnogi drugi. Ukoliko tome dodamo neverovatno živopisne i upečatljive boje – dobijamo sliku dnevne sobe koja predstavlja idealno mesto za odmor i uživanje nakon dugog dana.

izvor: tecnografica

Povezane teme