Cvetni otisci na tapetama – savršeni za dekor savremenog doma

Gotovo da možemo da osetimo proleće u vazduhu oko nas.

Sve se krupnijim koracima udaljamo od zime i težimo ka nekim vedrijim bojama koje popravljaju raspoloženje. Sa dolaskom proleća sve lagano počinje da se budi, a botanički i cveti otisci postaju sve popularniji i traženiji. Ako ste razmišljali u pravcu osveženja svog doma u prolećnom duhu, imamo za vas jednu izvrsnu ideju – iskoristite tapate sa cvetnim otiscima.

Ove vrste tapeta predstavljaju bezvremensku ideju koja odgovara gotovo svakoj prostoriji u jednom domu. One mogu biti predstavljene u realnom ili apstraktnom dizajnu, pri čemu će vam sigurno biti lako da pronađete otisak koji se uklapa u stil koji se proteže kroz vaš dom. Takođe u zavisnosti od toga da li želite upečatljiviji dekor ili malo smerniju varijantu, na raspolaganju su vam živopisnije i nežnije cvetne tapete.

Svoj smisao ove tapete će sa lakoćom pronaći u prostoru kojim vlada vintage, rustičan ili farmhouse stil, ali ako odaberete neke moderne sa akvarel efektom one takođe mogu vrlo lepo da izgledaju u savremenom životnom prostor. Najpoželjnije prostorije u kojima možete istaći svoje cvetne tapete su kuhinja, trpezarija, ulazni prostor ali i kupatilo i dnevni boravak. Čak i vaša kućna kancelarija i dečija soba mogu da dobiju fantastično prolećno osveženje ako se poslužite cvetnim tapetama.

Osim na zidu, cvetne tapete možete zalepiti i na plafon ali i na vrata svog garderobera, dajući pri tom svojoj spavaćoj sobi jedinstven izgled. Zavirite u našu galeriju i istražite predivan svet tapeta sa cvetnim i botaničkim uzorkom.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme