Cartoons: Paravan koji odražava vašu sliku

Pregradni paravan Cartoons, Luiđi Barolija, sada je potpuno prilagodljiv sa novim bojama i grafikama koji odgovaraju vašem stilu i ukusu.

Cartoons su samo jedan od proizvoda robne marke Baleri Italia- paravani koje možete koristiti u kancelarijiama  ili u bilo kojoj prostoriji stana ulaze u istoriju italijanskog dizajna. Zamisao Luiđija Barolija, koji je dobio nagradu za dizajn Compasso d'Oro 1994. je da sada možete naručiti potpuno prilagodljivu verziju ekrana kako bi odražavala vaš ukus i raspoloženje.

Ovu ekrani/paravani sa samostojećom strukturom u talasastoj papirnoj ploči izrađeni su od čiste celuloze, potpuno reciklabilne i bez zagađujućih nusproizvoda u bojama kao što su bela, svetlo smeđa il, crvena ili plava. Gornja i donja ivica su u tehnopolimeru u mat crnoj boji.

Baleri Italia sada mogu personalizovati paravane vektorskom grafikom, slikama ili bojama, što otvara beskrajne mogućnosti. Jedina granica je vaša mašta.  

U ponudi je i ograničeno izdanje od samo 50 paravana sa ikoničnim strip junacima italijanskog strip crtača Gvida Crepaksa.

N.V.T.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Dekor

Povezane teme