Budite u toku - najbolji jesenji trendovi

Jesen ne mora biti toliko dramatična i depresivna pa vam iz tog razloga predstavljamo nekoliko najpopularnijih trendova koji vam mogu vratiti optimizam tokom ovog godišnjeg doba i prelaza u hladnije mesece.

Umirujući i luksuzni somot

Ne postoji ni jedno godišnje doba koje je toliko pogodno za upotrebu somota kao jesen, posebno kada je kombinovan na pravi način.

Mesing

Ova koloritna legura metala, posebno kada je dodata kako bi akcentovala nameštaj, postaje popularna isto koliko i bakar. Ovaj materijal unosi prefinjenu lepotu koja je muževna, ali luksuzna u isto vreme.

Lažni finiši

Ovakve dekorativne ideje predstavljaju za vašu kuću isto što i pseudonimi za kontraverznog pisca. Veštački finiši savršeno funkiconišu u situacijama kada je vaš enterijer spreman za promene, ali ne želite da potrošite previše novca. Ovi finiši variraju od podnih detalja, mobilnih zidnih tapeta i samolepljivih keramičkih pločica.

Pletene teksture

Viseće korpe koje stvaraju centralne tačke u prostoru i na zidovima, unose određenu dubinu u toplinu u ambijent, posebno u progresu u kome se godina nalazi dok prelazi u hladnije mesece. Možete proširiti ovu teksturu na podove ili delove nameštaja.

Višeslojni tekstili

Iako su zamenjeni modernim posteljinama, klasični višeslojni tekstili sa ručno kreiranim, toplim osećajem, ponovo dolaze na tržište i vraćaju se u velikom stilu. Ovo je veoma tačno iz razloga što sve veći broj vlasnika domova priznaje otvoreno da ne mogu da dočekaju dan kada će odbaciti svoje letnje posteljine i preći na udobne mekane i bogato tkane jorgane.

Terakota pločice

Ovakva vrsta pločica stara je koliko i civilizacija, a kada imamo u vidu da su bile u priličnoj senci već duže vreme, ove jeseni mogu imati povratak u veliko stilu. Najpopularniji način upotrebe ovih materijala jeste u dašcima klasičnih zemaljanih nijansi, jer one automatski dodaju karakter i toplinu vašem domu.

Tamne nijanse

Poslednjih nekoliko godina nastala je glorifikacija svetlih i sivih nijansi, sveopštim usvajanjem minimalističkog stila, što nikako nije loše, ali se ove jeseni pripremite da budete drugačiji. Ovo se preporučuje iz razloga što ova sezona teži ka drami, udobnim crnim nijansama koje veoma lako mogu preuzeti dan.

Odvažni dekorativni elementi na plafonu

Dok akcentni zidovi predstavljaju popularan detalj zbog svoje upečatljive prirode, plafoni postaju potpuno zapostavljeni. Zapravo, ne više i možete očekivati teksturne zidne tapete, jarke boje poludisperzija i različite dekorativne komponente - pene ili plafonske pločice, tokom predstojeće jesenje sezone.

Sspavaće sobe

Dekorateri su poslednjih godina postali prilično konzervativni po pitanju spavaćih soba, sa svetlo belim posteljinama koje dominiraju scenarijom. Sada možete uključiti daleko svetlije boje i obrasce, čak i interesantne monograme unutar ovog prostora.

Kućni aksesoari u mat crnoj boji

Kuhinja i spavaće sobe posebno, mogu posedovati daleko više elemenata, aksesoara i komada osvetljenja, u mat crnoj boji.

N.Đ.

Povezane teme