Novi Samsung Bespoke Jet je ubica prašine u vašem domu

Novi Samsung Bespoke Jet usisivač vas poziva da odbacite prašinu zauvek!

Savršen poziv za početak godišnjeg doba koje asocira na svežinu i čistoću doma. Sa prvim zracima sunca u nama se budi osećaj zadovoljstva koji neminovno želimo da prenesemo i na svoj dom, pa tako krećemo u dubinsko čišćenje i proveru svega onoga što nam se tokom zimskih meseci skrivalo ispred nosa. Jedna od tih stvari je i prašina koja uvek dobija svojih pet minuta slave na malo jačoj dnevnoj svetlosti.

No, dobra vest je da je Samsung Electronics najavio početak prednarudžbi Bespoke Jet bežičnog usisivača sa All-in-One Clean Station sistemom koji može automatski da isprazni prašinu i pruža higijensko čišćenje sa višeslojnim sistemom filtracije od čak 99,999 %!

Kada je aktiviran, pomenuti inovativni sistem može automatski da isprazni kesu bez ikakvih finih čestica prašine zahvaljujući Samsung-ovoj jedinstvenoj Air Pulse tehnologiji, dok istovremeno automatski puni usisivač svo vreme. Višeslojni sistem filtracije osigurava da se iz usisivača tokom čišćenja ispušta samo čist vazduh. Kako se vazduh usisava, glavni deo odvaja velike čestice prašine, koje se zatim sakupljaju u filteru od metalne mreže. Mikrofilter hvata fine čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu koja može lako da pobegne. Svi delovi i filteri se mogu prati, tako da se mogu održavati higijenski čistima.

Bez obzira da li se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet obezbeđuje maksimalno usisavanje kako bi se posao obavio efikasno. Ugrađeni Samsung digitalni inverter motor generiše do 210 V usisne snage, dok ručno telo usisivača teži samo 1,44 kilograma što je dovoljno lagano za manevrisanje i čišćenje cele kuće.

Uz ovaj neverovatan usisivač, imaćete pod kontrolom prašinu u svim delovima doma: njime lako možete da očistite površine stolica i sofa, vrh ormara, roletne i stepenice. Zahvaljujući visokoefikasnoj strukturi sa više opcija za usisavanje, Samsungovo novo čudo tehnike stvara optimalni put vazduha za smanjenje otpor,a i minimizira gubitak usisavanja. Drugim rečima, ovaj usisivač na krajnje higijenski način hvata fine čestice prašine koja je usisana i time obezbeđuje zdrav i svež vazduh u domu.

Dodajmo i to da Bespoke Jet ima bateriju velikog kapaciteta. Može da radi do sat vremena, a čak i kada to vreme istekne možete lako da zamenite rezervnu bateriju da biste produžili vreme čišćenja do jednog sata.

izvor: samsung

Povezane teme