Bežični i energetski efikasni spoljni zvučnici za lepši boravak u prirodi

Spoljni ili takozvani “pejzažni” zvučnici Lodge otporni su na vremenske uslove i što je još bolje – nikada ne moraju da se pune!

Zahvaljujući svojim solarnim panelima, ovi maleni zvučnici su unikatan baštenski proizvod na solarni pogon, što znači da su ko stvoreni za vašu baštu ili dvorište. Nije im potreban kabl za napajanje niti za punjenje, a dizajnirani su da se koriste na travnjacima, tremovima, pored bazena, pa čak i na plažama ili obalama reka.

Lodge je energetski efikasan zvučnik za teške uslove rada koji se oslanja na dve stvari: sunce i izvor muzike. Zvučnik se može pohvaliti robusnim, kockastim dizajnom koji ima solarne panele ugrađene na vrhu, sa strane i pozadi, pokrivajući 180 kvadratnih inča prostora. Kako kažu njegovi kreatori - to je dovoljno da se zvučnik napaja čak i po oblačnim danima.

Dizajniran da radi bežično, zvučnik se oslanja na sunce za napajanje, a na vas za muziku. Opremljen je najnovijim Bluetooth 5.3 čipsetom i lako se povezuje sa uređajima udaljenim čak 30 metara bez zastoja u vezi. Uz sve to, zvučnik je dizajniran tako da može da izdrži sve: od sunca do slabe kiše, pa sve do moćnih baštenskih prskalica.

Ne samo zvučnici, već čak i solarni paneli su dizajnirani da budu otporni na lomljenje i ogrebotine, što vam omogućava da svoj spoljni zvučnik punite bez obzira gde se nalazite. Iako se njegova sposobnost solarnog punjenja čini kao vrhunac, važno je pomenuti da proizvođač garantuje i jasan, uravnotežen zvuk koji vas nikada neće izneveriti.

Zvučnik dolazi sa magnetnim postoljem koje se uranja u zemlju, a u svakom trenutku ga možete skinuti sa postolja i nositi sa sobom gde god poželite.

Povezane teme