Živopisne silikonske lampe donose boju i funkcionalnost u vaš dom

Sowden silikonske lampe zadužene su za filtriranje i raspršivanje prigušene ali živopisne svetlosti.

Upravo to je glavna funkcija silikona koji se nalazi u visećim, stonim i bežičnim lampama iz kolekcije Shades koju je predstavio proizvođač Sowden. Pogodne za unutrašnju ali i spoljašnju upotrebu, ove lampe imaju jednostavan ali zabavan oblik poboljšan inovativnim tehnološkim rešenjima.

Početna ideja pokrenuta je 2020. godine, i to posmatranjem i detaljnim proučavanjem načina na koji se svetlost širi kroz silikon - netoksični materijal koji se lako čisti, otporan je na udarce i čuva svoje estetske kvalitete bez ikakvih znakova starenja.

Silikon izdvaja lampe čak i pre nego što ih upalite a boje i proporcije se menjaju tokom upotrebe, šireći meko, udobno svetlo. Sve verzije dele istu jednostavnost formi, koje se mogu grupisati na različite načine za kreiranje više konfiguracija.

Džordž Sovden i njegov tim fokusirali su se na poboljšanje jednostavnosti korišćenja, posebno za prenosne modele. Kompletna kolekcija uključuje pet visećih lampi i pet stonih lampi, četiri podna modela i tri prenosive verzije koje rade na baterije.

Svi prenosivi modeli imaju poseban odeljak za baterije koje se, istog momenta kada se isprazne, lako mogu zameniti potpuno napunjenim baterijama, što omogućava trenutnu upotrebu bez čekanja na punjenje. Ovo je zaista inovativno rešenje koje je korisno u mnogim situacijama, kao što su restorani ili kafići gde se baterije mogu zameniti tokom usluge bez ostavljanja gostiju u mraku.

Uz sva pomenuta tehnička poboljšanja ove lampe dolaze u neverovatno živopisnim letnjim bojama koje se bez ikakve sumnje lako mogu uklopiti u gotovo svaki ambijent.

Povezane teme