Vrlo upečatljiva noćna rasveta za spavaću sobu

Svaka spavaća soba sadrži makar jednu podnu, stonu ili zidnu lampu.

Najčešće se sreću one na noćnim stolovima, koje predstavljaju vrlo praktično rešenje. Međutim morate priznati da su postale pomalo – izgustirane (da ih ne nazovemo nekim pogrdnijim imenom). Ako ste ove jeseni rešeni da svoju spavaću sobu uredite na originalan način unoseći u nju dozu osvetljenja sa stilom, predlažemo vam viseće lampe, odnosno noćne lustere.

Savršena noćna rasveta koja će vam koristiti dok čitate vašu omiljenju knjigu pred spavanje, izgledajući pri tom vrlo elegantno. Sakupili smo za vas na jednom mestu kolekciju najzanimljivijih noćnih lustera koji će osvežiti vašu spavaću sobu. Budite slobodni da zavirite u našu galeriju.

STILOVI

Predlog koji vam donosimo je da povežete vaš novi stilski noćni luster sa stilom koji se proteže kroz vašu spavaću sobu. Ako je ona klasična sa dozom prefinjenosti, potražite luster matiranog stakla ili onaj sa šik metalnim dodirom. Ako je rustična i ležerna, pleteni abažur sa resama će vrlo privlačno izgledati u njoj. Staklene lampe i lusteri su vanvremenska ideja. Oni odgovaraju većini stilova i mogu se lako stopiti sa širom paletom boja. Ukoliko ste spremni za malu avanturu posegnite za neusklađenošću i potražite neobičan luster koji će oplemeniti vašu spavaću sobu.

BOJE

Ako želite da podarite malo drame svojoj neutralnoj spavaćoj sobi, potražite crni luster koji će izgledati tako fantastično u njoj. S druge strane ako ne želite da se luster previše ističe u prostoru zadržite se na pastelnim i prigušenim tonovima. Tamniji prostori preferiraju jasnije i prozračnije lustere, dok oni u kojima ima već dosta svetlosti vole detalje u vidu tamnih lustera.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme