Viseća rasveta inspirisana zarđalim lampionima iz ribarskih luka

Zaronite u svet viseće rasvete inspirisane rustičnim zarđalim lampionima ribarskih luka, čamaca i dubokih kaveza za pecanje.

Viseća rasveta modernog dizajna predstavlja spoj funkcionalnosti i estetike koji unapređuje ambijent svakog prostora. Inspirisana minimalizmom i inovacijama u tehnologiji, moderna viseća rasveta često kombinuje čiste linije, elegantne materijale i inteligentne detalje kako bi stvorila osvetljenje koje ističe savremeni stil.

Viseća rasveta inspirisana lampionima iz ribarskih lukaphoto: Yoav Gurin

Bez obzira na to da li je reč o samo jednoj visećoj lampi koja deluje kao umetnički komad u prostoru ili nizu visećih svetiljki koje formiraju skulpturalni element, moderna viseća rasveta pruža ne samo dobro osvetljenje enterijera već i doprinosi estetskom doživljaju prostora na suptilan i efektan način.

Mariner kolekcija rasvetnih tela ručno je izrađena od kombinacije gvožđa, duvanog stakla i graviranja na drvetu. Svaki predmet ove kolekcije nosi jedinstveni otisak prsta, donoseći nostalgični miris i sećanje na tradicionalne ribarske luke koje polako izumiru iz našeg sveta.

Viseća rasveta sa rustično - industijskim detaljimaphoto: Yoav Gurin

Kolekcija Mariner obuhvata dva modela - "Mariner" i "Ocean Mariner" - dostupna u dve veličine - velikoj i maloj. Svi predmeti iz ove kolekcije mogu se naručiti u različitim bojama i završnim obradama, a posebno se ističu zarđali finiš, bela i prirodna crna boja.

Ova kolekcija je nastala nakon dugog perioda dizajniranja objekata koji izazivaju težinu oko sebe. Dizajneri su imali ideju da pretoče materiju i osećanja u minimalističko iskustvo. Drugim rečima, sva nostalgična sećanja na industrijske objekte dizajnirane u prošlim vekovima pretvorili su u žičanu konturu koštane strukture kroz koju prolazi svetlost.

Viseća rasveta inspirisana zarđalim rustičnim lampionimaphoto: Yoav Gurin

Povezane teme

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.

29.03.2024 Osvetljenje

Jednostavnost koja očarava: 3D štampana lampa jedinstvenog dizajna

Ova lampa, kreirana od strane nemačkog dizajnerskog studija VOSDING Industrial Design, predstavlja spoj inovativnih proizvodnih procesa i estetike koja je osvojila srca široke publ...

26.03.2024 Osvetljenje

Blistavi i šareni svetlosni efekti u vašem enterijeru: Govee RGBIC Neon Rope Light 2

Sa svojim fleksibilnim dizajnom i moćnim opcijama prilagođavanja, Govee RGBIC Neon Rope Light 2 nudi izuzetno sredstvo za izražavanje vašeg stila kroz blistave i šarene svetlosne e...

23.03.2024 Osvetljenje

Ključni faktori prilikom izbora stone lampe za vaš dom

Stone lampe predstavljaju elegantan i funkcionalan dodatak svakom domu, pružajući ne samo osvetljenje, već i estetski dodir koji može transformisati prostor.

17.03.2024 Osvetljenje

Vintage estetika u modernom osvetljenju

Stakleni blokovi iz ere Hladnog rata dobijaju novo značenje zahvaljujući razigranom dizajnu Kismas studija, stvarajući sanjivu kolekciju lampi koje povezuju prošlost i sadašnjost.

14.03.2024 Osvetljenje

Inovativni LED luster dizajniran za borbu protiv sumornih zimskih dana

Sunday Light je luster dizajniran da donese osećaj sunčanog dana u vaš dom, bez obzira na vremenske prilike napolju.

11.03.2024 Osvetljenje

Jednostavan dizajn akustičnog osvetljenja koje smanjuje buku i emituje toplo svetlo

Vika je akustična plafonska svetiljka koja prigušuje zvukove niske i visoke frekvencije dok istovremeno emituje atmosfersko svetlo.

08.03.2024 Osvetljenje

Uticaj rasvete na atmosferu u modernim enterijerima

Rasveta igra ključnu ulogu u formiranju atmosfere u prostoru i može značajno uticati na percepciju, raspoloženje i funkcionalnost enterijera.

05.03.2024 Osvetljenje

Neobične i simpatične lampe inspirisane japanskim lampionima od rižinog papira

One Meter je dizajniran da se koristi kao podna lampa zbog svoje visine, dok je Half Meter idealan za upotrebu kao stona lampa.