Vesela prilagodljiva mala lampa koja unosi dobro raspoloženje u svaki dom

Ako je ikad postojala tajna savršenog dizajna, onda se ona ogledala u vidu stvaranju proizvoda koji će svakom ostati u sećanju.

Dizajniranjem proizvoda koji otključava um svojom jednostavnošću i jedinstvenošću u isto vreme, stava se istinski vredan proizvod koji vas može vezati za sebe za sva vremena. Dečije igračke imaju ovakvu neverovatnu moć i emocionalnu vrednost, koja se samo povećava kako vreme prolazi. U tu grupu možemo da dodamo i posebnu malu lampu, koja nosi ime Mr Watt. Njen veoma prijateljski nastrojen dizajn će vas navesti da je brzo i lako zavolite.

Mr Watt je mala stona lampa stilizovana u vidu malog – humanoida, sa velikim očima koje zasijau kada je – potapšete po glavi. Zajedno sa znatiželjnim očima koje sijaju dovoljno jako da osvetle sve što Mr Watt “pogleda”, lampa je karakteristična i po rotacionoj glavi koja se okreće u svim pravcima. Obasjavajući prostor poput malog reflektora Mr Watt je vaš pouzdan partner u tami. Mala stona lampa simpatičnog dizajna dostupna vam je u dve veličine i u paleti predivnih pastelnih boja.

Kada lampu potapšete po glavi (doslovno) i svetlo se upali, možete prilagoditi intenzitet osvetljenja polazeći od ambijentalne svetlosti pa sve do reflektorskog svetla. Ova razigrana interakcija je samo jedan detalj kojim Mr Watt lampa može da vas razveseli. Lampa se isporučuje sa čitavim ekosistemom dodatne orpeme koji joj daje karakter – od frizura, preko naočara, kapi i odeće, Mr Watt može postati sve od hipstera, preko stare bake sa naočarima do male slatke kuce.

Ako vam se ime lampe ne dopada možete ga promeniti u skladu sa izgledom koji ste za nju odabrali. Savršena za postavku u dečijoj sobi, pri čemu će ga vaši najmlađi jednostavno obožavati.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Dizajn: Norbert Schlotter i DesignNest

Povezane teme