Upoznajte Integralis: osvetljenje koje dezinfikuje

Ikonična Tolomeo lampa koju su dizajnirali De Lucchi i Fassina davne 1987. sada je dostupna u verziji Integralis koja kombinuje efikasnost dezinfekcije, performanse svetlosti i minimalistički dizajn.

Nova verzija naše životne prostore čini bezbednijim i to dezinfekcijom površina koje osvetljava. Pure Integralis, ili jednostavno Integralis koju je razvio i patentirao Artemide, daje neutralnu belu svetlost sa odličnim hromatskim efektom.

No, lampa ovog puta dobija novu super-moć, u vidu uništavanja patogenih mikroorganizama kao što su bakterije i gljivice! Aktivno dejstvo na patogene mikroorganizme proizilazi iz posebnog opsega svetlosnog spektra: kalibrisane doze kratkih talasa vidljivog spektra u ljubičastom opsegu, koja ne ometa našu percepciju i koja ne nanosi štetu ljudima, životinje i biljke.

Tolomeo Integralis je kombinacija legendarne Tolomeo funkcionalnosti koja, kada je lampa uključena, dodaje aktivan napor ka dezinfekciji javnih ili privatnih prostora, na poslu i kod kuće.

To je savršeno rešenje za kancelarijski sto, za kolektivne radne prostore, kućne kancelarije ali i javne prostore kao što su medicinske klinike, recepcije, hotelske sobe, gde god ljudi mogu da komuniciraju jedni sa drugima.

Novo Tolomeo Integralis osvetljenje biće predstavljeno tokom predstojećeg izdanja Salone Internazionale del Mobile u Milanu, koje se održava od 6-12. juna 2022. godine.

Povezane teme