Upečatljiva Bijou lampa i sto u jednom

Ako ste ljubitelj odvažnih i smelih detalja u enterijeru, imamo za vas danas nešto posebno.

U pitanju je dvojac koji čine lampa i sto. Upečatljiv komad koji funkcionalnost i estetiku u prostoru istovremeno diže u visine, dolazi vam u obliku Bijou artikla. Multifunkcionalnost je glavna odlika ovog zanimljivog komada nameštaja koji su dizajnirali Sergey Makhno i Igor Havrylenko.

Neobičan spoj donosi jednom savremenom prostoru vrhunski utisak i nenadmašan šarm. Njegovu osnovu čine kamen, mermer i čelik skladno ukombinovani kako bi se stvorila elegantna postavka. Skulpturalna postavka odlikuje se perfektnim linijama, zakrivljenom stabljikom koja sa jedne strane predstavlja lampu, dok je sa druge pričvršćena merernom osnovom i proteže se do kamene podloške u obliku stola.

Minimalistički dizajn omogućava ovoj jedinstvenoj kombinaciji da se lako prilagođava različitom spektru enterijera i stilova. Osnova od čelika je fleksibilna, i može da se rotira za 180 stepeni, što znači da integrisano LED svetlo sa lakoćom usmerava gde je potrebno. Bilo da vam je potrebna u dnevnoj sobi kraj sofe, u radnoj kraj pisaćeg stola ili u biblioteci kraj vaše omiljene fotelje na kojoj sedite dok čitate, ova lampa-sto se lako prilagođava zadatoj situaciji.

Ako volite jednostavnost, prilikom čega cenite prilagodiljiv nameštaj ova lampa-sto u jednom je kao stvorena za vas. Nenametljiva u prostoru, ali vrlo primetna kada želite da to bude, ona može biti savršen iskaz vašeg stila.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme