Svetlucavi srebrni oblaci koje bi svaki enterijer poželeo

Pozivamo vas da istražite svet luksuza i elegancije koji nudi nova kolekcija svetiljki dizajniranih sa namerom da zanatskoj tradiciji daju srebrni dodir...

Bez obzira na to da li vam ime Terzani zvuči poznato ili ne, u pitanju su zaista ekskluzivni komadi rasvete koji se mogu pohvaliti najnovijim tehnološkim napretkom ali i zanatskom tradicijom koja je definisala pomenuti brend. Ravnoteža stvorena ovim procesom rezultira svežim, uzbudljivim dizajnom neospornog kvaliteta.

To je slučaj i sa novom kolekcijom svetiljki koje više podsećaju na nekakve svetlucave srebrne oblake nego na uobičajeno osvetljenje. Modeli se sastoje od višestrukih ugaonih metalnih diskova koji su pažljivo spojeni sa ciljem da emituju meki beli sjaj. Doduše, svetiljke su dostupne i u zlatnoj, ružičastoj, boji čelika i šampanjca, ali to ne menja specifičan sjaj koji ostavljaju u enterijeru.

Ovim modelima redefinisan je način na koji je luksuzno osvetljenje dizajnirano ali i proizvedeno. Eksperimentišući sa novim proizvodnim metodama, brend je poznat po dizajnu koji koristi skulpturu i pokret tako da svetlost može da obavija i preoblikuje prostor na jedinstvene načine.

Ove svetiljke su mnogo više od praktičnih dizajnerskih predmeta na koje smo navikli – one predstavljaju modernu, umetničku lepotu izraženu kroz inovativni dizajn i naprednu tehnologiju. Drugim rečima, ovi ručno rađeni predmeti stoje na raskrsnici umetnosti, luksuza i dizajna kako bi prevazišli ideju rasvetnog tela.

Svaka svetlosna skulptura odiše snažnom ličnošću, uključujući tradicionalne metode obrade metala sa pažnjom na najsitnije detalje. Elegantan, originalan, sofisticiran i inovativan stil sa prefinjenom završnom obradom – tako bi se u nekoliko reči mogao opisati svaki komad koji vam danas predstavljamo.

izvor: terzani

Povezane teme