Suncobran ili lampa – odlučite u zavisnosti od doba dana!

Hulasol evocira sećanje na neke ranije varijante suncobrana koji treperi pod naletom vetra na obali mora, a svojom bojom podseća na najsvetliju nijansu zrna peska...

I zaista, ukoliko malo bolje zagledate gornji deo ovog nesvakidašnjeg objekta, primetićete da se njegove zakrivljene linije šire preko tkanine gotovo na isti način na koji se mir i spokoj letnje večeri širi toplim talasima mora. Iako džinovskih dimenzija, ovaj suncobran pažnju privlači prvenstveno svojom jednostavnošću koja istovremeno deluje dovoljno jako, izdržljivo i multifunkcionalno.

A šta je to tako posebno u vezi ovog suncobrana? Možda činjenica da je, zahvaljujući inovativnoj membranskoj tehnologiji, uspeo da postane i lampa! Zvuči prilično cool, zar ne? I da li bi se ovo moglo nazvati revolucijom nameštaja ili revolucijom osvetljenja?

Svejedno, imamo savršenu lampu tokom noći i neprikosnovenu zaštitu od štetnih UV zraka tokom dana. Hladovina nikada do danas nije bila u mogućnosti da proizvede nežno toplo i belo svetlo, a pogotovo ne ono koje možemo povezati putem aplikacije sa svojim pametnim telefonom. Ova lampa koja izgleda kao suncobran daje korisnicima potpunu kontrolu nad osvetljenjem jer mogu programirati automatizovane rasporede da uvedu takozvano prolazno osvetljenje bez potrebe da ga ručno menjaju.

Dizajneri su ovaj svoj izum predstavili kao omaž Suncu i Mesecu, pa su verovatno na ovaj način najbolje opisali atmosferu koja se putem lampe/suncobrana može kreirati bilo gde u bašti. Kreativno projektovan i umetnički izveden, ovaj ekskluzivni dizajn koristi novu upotrebu ručno izrađenih materijala kako bi vam doneo luksuznu udobnost koju priželjkujete.

Kakvo god mirno raspoloženje da tražite u svom spoljašnjem prostoru, jedinstvena svestranost lampe će vas iznenaditi. Sada možete da uživate u svom bazenu, bašti ili terasi tokom cele godine, danju ili noću, potpuno je svejedno jer ovaj nesvakidašnji dizajn predstavlja poziv za uživanje u spokoju.

izvor: hulasol

Povezane teme