Stilo lampa - strog glamur

Minimalistički dizajn s dozom glamura: sofisticirani spoj strogosti i luksuza za rasvetna tela koja znaju koliko vrede.       

Stilo je porodica prilagodljivih visećih lampi kompanije Riflessi. Ono što ih čini posebnim je minimalistička forma od cevastih visećih lampi - već klasični motiv u dizajnu LED rasvete - pretvarajući jednostavne cilindre u strogu dizajnersku lampu omekšanu sa malo zlatnih šljokica - dodir glamura koji lapme čini i dekorativnim i minimalističkim.     

Tanke obojene metalne cevi (Ø 30 mm) spojene su zajedno da formiraju pravi luster sa malim tačkama svetlosti koje osvetljavaju površinu stola. Dostupne u grupama od 3, 6, 12 ili 24 elementa različite visine (30, 60 ili 90 cm), svaki od ovih modularnih elemenata je na vrhu zatvoren LED lampicom, a napajani kabl od crne tkanine pričvršćen je na plafon. Satenske obloge cilindara imaju zlatnu, bakarnu ili hrom crnu boju. Mešajući različite visine i tonove moguće je oživeti najraznovrsnije i blistavije kompozicije.     

Stilo je projekat Riflessi Lab, u kojoj kompanija iz Ortona, Abruzzo razvija ideje za nove linije proizvoda (strogo izrađene u Italiji). Obraćajući posebnu pažnju na lokalne tradicije, Riflessi se fokusira na proizvode koji promovišu visokokvalitetnu proizvodnju i savladavanje zanatskih tehnika za koje postoji rizik da budu zaboravljeni.    

Ova viseća lampa podseća na magične štapiće. Stilo stvara prigodnu privlačnost koja kreria prazničnu i profinjenu atmosferu sposobnu da naše obične večeri transformiše u posebne.  

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Osvetljenje

Povezane teme