Spoj mode, stila i dizajna u elegantnoj prenosivoj lampi

Više slika

Više slika

Predivna fenjer - lampa koju možete jednostavno poneti sa sobom i kao modni detalj...

Elisa Ossino Studio je postigao čudo spajajući modu, dizajn i boje kako bi stvorio pravo remek-delo svetlo. Japanski brend za dizajn svetla Madco nam predstavlja minimalistički fenjer koji graciozno pleše na granici između svetlosti i boje, a sve je začinjeno prefinjenom estetikom i funkcionalnošću.

Ova savremena reinterpretacija japanskih lampiona predstavlja duboko poštovanje prema japanskoj kulturi. Elisa Ossino je postavila ambiciozan cilj - stvoriti prostor koji spaja prošlost i ikonične slike tradicionalnih svetala sa modernim minimalističkim dizajnom. Raznolikost boja u kojima je lampa dostupna dodaje poseban karakter ovom dizajnu.

Elegantne prenosive fenjer - lampe japanskog brenda Madcophoto: Hiroshi Iwasaki

Sama srž lampe - fenjera ima oblik elegantne sfere koja pruža mogućnost rotacije od 360°, omogućavajući beskrajne konfiguracije osvetljenja. Ona se graciozno postavlja na vitki metalni okvir koji istovremeno služi kao prikladna drška. Donja kapica, u kojoj se nalaze tehnološke komponente i transformator, dolazi u pet prefinjenih tonova: maslinasto zelena, breskva, terakota, senf i trešnja.

Lakoća, geometrijska apstrakcija i monohromatska elegancija su obeležja dizajnerke Elise Ossino, koja preferira sferične oblike zbog njihove ikonične čistoće. Ova inspiracija je toliko duboka da se čak i ime fenjera oslanja na ličnu vezu sa okruglim oblikom, inspirisanom licem njenog deteta.

Madco je više od obične lampe. Njena interakcija sa svetlošću i formom stvara modni dodatak koji se bez problema može poneti, a njena svestranost čini je savršenom za razna okruženja - od dnevne sobe, terase, do restorana na otvorenom ili salona hotela. Osim toga, ovaj fenjer je lako prenosiv i vodootporan, što ga čini savršenim za različite scenarije.

Ova neobična lampa nije samo dekorativni element, već i sinteza svetlosti, funkcionalnosti, boja i tehnologije. U okviru brenda Ambientec, ovo remek-delo označava harmoničnu fuziju između tehnologije, precizne izrade i formalne čistoće, postavljajući nove standarde za prenosivo osvetljenje.

Prenosiva fenjer lampa se može poneti i kao modni detaljphoto: Valentina Sommariva

Povezane teme

16.02.2024 Osvetljenje

Novi pogled na osvetljenje doma: čvrsto nanizane niti koje se igraju sa vašim pogledom

Kolekcija svetla je napravljena od čvrsto nanizanih niti, koje stvaraju svetiljke sa jedinstvenim i zadivljujućim telima i oblicima.

13.02.2024 Osvetljenje

Za vašu inspiraciju: 15 prelepo dizajniranih podnih lampi

Postavkom podne lampe u dnevnoj, spavaćoj ili radnoj sobi osvetlićete ono što je bitno, istaći svoj istančan ukus i naglasiti detalje koji su vam dragi.

10.02.2024 Osvetljenje

Bezbednost i estetika na prvom mestu: vodič za savršeno osvetljenje stepenica

Obezbedite siguran prolaz i naglasite estetiku prostora uz pravilno postavljene i estetski prijatne svetlosne elemente.

07.02.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta: savršen način da osvetlite svoje dvorište, balkon ili terasu

Kako bismo oplemenili te magične trenutke, viseća rasveta se pojavljuje kao suptilan dodatak koji transformiše atmosferu prostora.

04.02.2024 Osvetljenje

Magično žičano osvetljenje: kreativne ideje za dekorisanje dečje sobe

Kada je reč o dečijoj sobi, žičano osvetljenje predstavlja savršen dodatak, pružajući ne samo funkcionalnost već i kreativnost.

01.02.2024 Osvetljenje

Umetnost u svetu dizajna osvetljenja: lampe inspirisane lepotom cvetova

Ove originalne i prelepe lampe koje odišu esencijom cveća donose svežinu prirode u unutrašnjost vašeg doma, stvarajući atmosferu koja podstiče osećaj spokoja, elegancije i izražene...

29.01.2024 Osvetljenje

Edisonove sijalice kao osnova prelepo dizajniranih lampi u industrijskom stilu

U nekoliko jednostavnih koraka možete i sami kreirati zanimljivu industrijsku lampu na čijem kraju je Edisonova sijalica i na taj način osvežiti svoje okruženje.

26.01.2024 Osvetljenje

Unesite dozu moderne magije u svoj dom uz originalnu neonsku rasvetu

Sa svojom sposobnošću da stvori atmosferu i postane vizuelni fokus prostora, neonska rasveta predstavlja inovativan način da unesete jedinstvenu vibraciju i dozu futurizma u svoj d...

23.01.2024 Osvetljenje

Psihološki aspekti (dobrog) osvetljenja u domu

Kroz istoriju, ljudi su intuitivno koristili svetlost kako bi stvorili atmosferu, bilo da je reč o prirodnom svetlu Sunca, toplini vatre ili umetnosti osvetljenja u unutrašnjim pro...

20.01.2024 Osvetljenje

Najbolje opcije za osvetljenje trpezarije

Usmeravanjem svetlosti, transformišemo trpezariju u oazu toplote i gostoprimstva, stvarajući mesto gde se svetlina ne samo oseća, već i doživljava svim čulima.

17.01.2024 Osvetljenje

Nepravilan oblik stone lampe stvara svetlost koja budi najlepše uspomene iz detinjstva

Ova stona lampa neće služiti kao pomagalo za čitanje ili rad, ali će verovatno probuditi vašu maštu ili oživeti vaše najlepše uspomene zahvaljujući svom neobičnom obliku koji podse...