Serija svetiljki koja deluje van šablona

Pipeline chandelier je serija svetiljki koja je danas u centru pažnje.

Caine Heintzman je sarađivao sa kanadskim brendom ANDlight i kao rezultat, dobijena je kolekcija lampi koje iskaču iz šablona. Inovativne, odsečne i vrlo aktraktivne, pobudile su pažnju javnosti. Dizajn je zapravo vrlo jednostavan, ali mu to daje upečatljivost.

Svetiljke se sastoje od cilindričnog rasporeda linearno osvetljenih sekcija presvučenih metalnim obručima. Ove lampe predstavljaju nekonvencionalno rešenje za osvetljenje prostora, jer svetlost suptilno šire, zahvaljujući svojoj koncentričnoj strukturi.

Pipeline lusteri su zapravo produžetak Pipeline serije, čime kolekcija biva bogatija za skup izuzetnih primeraka koji jedan običan prostor pretvaraju u zadivljujući. Srž ove lampe čini jedinstven skup koji je dostupan u dve dužine. Po želji ove lampe mogu biti obešene u prostoru pojedinačno, sekvencijalno ili se kombinovati po dužinama i varijantama postavke dijagonalno ili uspravno.

Koristeći linearne komponente originalne serije, ova lampa predstavlja novi konektor, jer poseduje metalni obruč koji sve elemente drži na svom mestu. Jednoslojna, dvoslojna i troslojna opcija Pipeline serije lustera, savršena je za postavku u stambenim i poslovnim objektima šireg spektra.

Ž.J.

Izvor: Designboom

Povezane teme