Sat, bežični punjač ili originalna stona lampa?

Ipak je u pitanju jedinstvena stona lampa koja istovremeno funkcioniše i kao sat ali i kao bežični punjač za telefon...

Volimo multifunkcionalne stvari – nameštaj, opcije za skladištenje ali i sve ostalo što dolazi u varijanti 2, ili 3 u 1. Morate priznati da su upravo ovakve ideje često ne samo zapanjujuće originalne, već istovremeno nude bezbroj mogućnosti. Na primer, ovakva jedna lampa ne samo da će vam savršeno osvetleti radni sto, već će i pokazati koliko je sati, a i opomenuti vas da je pravo vreme da napunite baterije svog telefona.

Stone lampe nisu korisne samo za osvetljavanje prostora, već služe i kao dekorativni komadi. Khonsu Clock Lamp je dokaz za to! Ova jedinstvena lampa okrugle siluete služi i kao sat i punjač, a kao što i sami vidite lako može postati centralna tačka svakog kancelarijskog prostora upravo zahvaljujući svom neosporno lepom i atraktivnom izgledu.

Khonsu lampa se sastoji od drvene osnove i kružnog prstena sa pozlaćenom završnom obradom. Baza uključuje bežični punjač i takođe ima dovoljno mesta za priključivanje telefona. Ima tri različite boje osvetljenja a dovoljno je samo da dodirnete dugme za uključivanje i isključivanje da biste dobili različitu nijansu bele svetlosti.

Kombinacija dizajna, umetnosti i funkcionalnosti, Khonsu lampa sa satom je idealna za sve oni koji žele da budu moderni ali i da ne izgube na svojoj funkcionalnosti.

source: homecrux

Povezane teme