Šarene lampe poput pečuraka ulepšaće svaki enterijer

Plava, žuta i crvena lampa predstavljaju živopisan dodatak novoj kolekciji osvetljenja koja dolazi od renomiranog italijanskog proizvođača Catellani & Smith.

U pitanju su živahne inovacije koje spajaju krajnje neočekivane detalje kako bi unele malo radosti i svežine u svaki ambijent. Simpatične stone i jedna podna lampa spajaju fluidne nijanse magenta, žute, plave i narandžaste, kao i polusfere boje, šipke, baze sa originalnim detaljima koji čine bitnu razliku u odnosu na sve ono što smo do sada imali prilike da vidimo.

U novoj kolekciji, boja je iskorišćena kao poruka ponovnog rođenja i radosti. Baš kao što pečurke niču posle kiše, tako i ove lampe postaju neobični akcentni detalji koji će oplemeniti svaki prostor. Bilo da se radi o dnevnom boravku, kućnoj kancelariji ili spavaćoj sobi – one su idealne za projektovanje svetlosnih efekata koji, sasvim sigurno, neće ostati nezapaženi.

Novi modeli uključuju savršenu, hipnotičnu sferu sa završnom obradom u ogledalu koja odražava posmatrača. S pravom se može reći kako svi modeli zadovoljavaju potrebe svih onih koji, baš kao i sam proizvođač, cene ljubav prema dizajnu, kvalitetu i originalnosti.

Na kraju, ne možemo a da ne primetimo da bi se jedna ovakva pečurka-lampa savršeno uklopila u sve one kućne kancelarije koje su dizajnirane sa nešto tamnijim (plavim ili crnim) akcentnim zidovima. Ne samo da bi uz jedan ovakav primerak ovi prostori postali živopisniji i elegantniji, već bi i svetlost koju pružaju zasijala punim sjajem.

Povezane teme