Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Mesto u kući koje najviše volimo – spavaća soba.

Bilo da je konstantno ili povremeno delimo sa nekim, ona nas asocira na sve ono u čemu uživamo – odmor, spavanje i vođenje ljubavi. Ako se fokusiramo na ovo poslednje, logično je da želimo da ona bude romantična i da u nama izaziva nežna osećanja. 

Romantično osvetljenje je ono čemu danas posvećujemo pažnju. Verovatno ste i sami razmišljali o tome kako biste malo više romantike uneli u vašu spavaću sobu. Ako su vam sveće već postale monotone, a klasične lampe vam obezbeđuju previše nepotrebnog svetla, predlozi koje vam danas donosimo će vas zaista oduševiti.

Najjednostavnije rešenje za romantičnu rasvetu u spavaćoj sobi jeste upotreba lampica, poput novogodišnjih. Girlanda sa sitnim lampicama ili krupnijim po vašem izboru, okačena iznad kreveta stvoriće predivan ambijent. Takođe ona može biti u kombinaciji sa prozirnim zavesama za još fantastičniji utisak. Ako zaista želite spektakularan doživljaj, lampice postavite ispod ili oko kreveta. U zavisnosti od raspoloženja u kom ste, možete se poigrati i bojama – crvenom, žutom, lila.

Svaki kutak vaše spavaće sobe može biti idealan za smeštanje ovakve rasvete - uzglavnje kreveta, ćošak koji se ne koristi. Ukoliko vaš krevet u spavaćoj sobi ima baldahin, utoliko je stvar lakša i interesantnija, jer će stvoriti utisak zamagljenosti svetla koje dolazi do vas i vaše voljene osobe. Ako ste baš inspirisani i rešeni da obradujete onog koga volite, zid koji ste osvetlili ovim lampicama možete da ukrasite i vašim zajedničkim fotogafijama.

Pozitivne reakcije i romantična osećanja u vazduhu neće izostati, verujte nam na reč.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme