Retro osvetljenje kuca na vaša vrata

Gde god se ove sezone okrenemo vidimo uticaj retro stila.

Ako ste ljubitelj perioda sa sredine prošlog veka, imamo za vas jedno letnje osveženje, u vidu osvetljenja u obliku retro lampi. Inspirisane ovim živopisnim periodom, lampe koje ćemo vam danas predstaviti slave našu davnu prošlost i dokaz su kako savremen stil raširenih ruku može da dočeka retro komade.

Ako vam se dopada retro stil, a opet ne možete svoj ceo koncept života da zamislite isključivo u tom pogledu, možda je mala primesa u vidu simpatične retro lampe ono na šta ste čekali. Studio Mas je lansirao je na tržište vrlo dopadljive lampe koje su unikatnog dizajna. 

Inspirisana analognim ponašanjem, kao i retro kolorom i oblikom, lampa je osmišljena tako da predstavlja prelepu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. Njen suptilan dizajn, jednostavnost i uklopivost čine je savršenom stonom lampom za dekor savremenih domova gotovo svih stilova uređenja.

Prilikom ovog poduhvata Studio Mas je reinterpretirao svoje ideje i pri stvaranju ove lampe koristio crne linije karoserije, neutralnu belu boju srca lampe, kao i obojeni žuti i crveni prekidač. 

Retro lampa koja ima izuzetnu moć davanja akcenta neutralnom okruženju, kao i stapanja sa postojećim dekorom u koloru, svojom nenametljivošću.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Osvetljenje

Povezane teme