Razigrani i veseli abažuri od tkanine donose proleće u vaš dom!

Pogledajte ove predivne Ebb & Flow abažure od tkanine koji stižu taman na vreme da ulepšaju prolećni izgled vašeg doma... čak i u mraku!

Ekstravagancija, razigranost i luksuz: tako bi se u najkraćem mogla opisati ova poletna i vesela kolekcija koja slavi ekskluzivna imena u svetu tkanina: Christian Lacroix, Designers Guild i Scion. Čuveni danski brend je već odavno postao stručnjak za kreiranje dekorativnih lampi, a ova nova paleta platnenih abažura za proleće 2022. godine je samo dokaz da stvari uvek mogu postati kreativnije i uzbudljivije.

Kao što i sami možete videti, kolekcija je smela i sveža, ispunjena raznovrsnim tkaninama koje podižu i inspirišu:

U pitanju su modeli izrađeni od svile koje karakterišu upečatljive šare, ekstravagantno perje, veseli detalji i retro vibracije. Svi abažuri se savršeno slažu sa ručno rađenim bazama lampi, ali se istovremeno mogu okačiti i zasebno, kao privesne lampe.

Skoro kao balske haljine, šare u luksuznoj svili su divno taktilne i neodoljive, dok abažuri od tkanine dolaze u upečatljivoj pink, kobalt, azurnoj i dubokoj oker boji. Bujne tkanine od perja daju jedinstven i barokni stil kolekciji, ističući u prvi plan zaista hrabar i umetnički obrazac sa neverovatnim detaljima i nijansama. Retro osećaj dizajna u kombinaciji sa motivima inspirisanim prirodom su razigrani dodatak asortimanu abažura od tkanine kome jednostavno ne možete odoleti.

izvor: ebbandflow

Povezane teme