Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Ova prenosiva lampa, sa svojom inovativnom punjivom sijalicom, dizajnirana je specijalno za danski TV show...

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god da krenete, zar ne? Osim toga, dobro osvetljenje treba ne samo da osvetli prostor, već i da funkcioniše kao estetski dodatak.

Drugim rečima, potrebno nam je da dobro vidimo u mraku, ali istovremeno želimo da osvetljenje koje biramo za svoj dom bude estetski prijatno, odnosno da deluje kao privlačan i umirujući element u prostoru. Ova ljupka prenosiva lampa nazvana Grasp, bi mogla biti jedan takav komad rasvete!

Dizajnirana za TV emisiju "Denmark's Next Classic", prenosiva lampa danskog brenda Frandsen, ima inovativnu punjivu sijalicu. Nakon što je debitovao na rijaliti TV takmičenju, gde je dobio pohvale za dizajn, pomenuti brend je odlučio da pokrene proizvodnju i ovu lampu učini dostupnom svima.

Lampa ima rafiniranu metalnu formu koja se sastoji od dva konusa - jedan za bazu i jedan za abažur, spojena tankim i zakrivljenim putem koji čini i telo i dršku lampe. Prenosiva lampa ima čistu i minimalističku vizuelnu privlačnost, a istovremeno je funkcionalna i praktična, sa ocenom vodootpornosti, što je čini odličnom za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Takođe, ima bazu koja dobro stoji na glatkim i neravnim površinama.

Sijalica lampe, nazvana Frandsen One, funkcioniše kao izvor svetlosti i jedinica za napajanje za dizajn osvetljenja. Ne morate da punite celu lampu, već možete jednostavno zameniti sijalicu potpuno napunjenom rezervnom sijalicom.

Povezane teme

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...

23.05.2024 Osvetljenje

Osvetljenje u vrtu

Spoljna rasveta može znatno ulepšati izgled vašeg dvorišta, staza ili terase u toplim večerima. Za prijatna druženja u večernjim satima na terasi ili u bašti možete postaviti zanim...

20.05.2024 Osvetljenje

5 uobičajenih grešaka u osvetljenju doma (i kako ih ispraviti)

Pitali smo stručnjake: koji su to uobičajeni krivci za loše osvetljenje doma i kako ispraviti sve te greške koje većina nas pravi kada je u pitanju ovaj deo uređenja životnog prost...

17.05.2024 Osvetljenje

Kako odabrati savršenu lampu za dnevni boravak?

Od rasvete za čitanje do dodavanja tople svetlosti za ugodne večeri, prava lampa može unaprediti kako funkcionalnost tako i estetiku vašeg dnevnog boravka.

14.05.2024 Osvetljenje

Rešenja za osvetljenje malih stanova

Od maksimiziranja prirodnog svetla do uključivanja inovativnih svetiljki, evo vodiča za osvetljavanje malih prostora sa stilom i efikasnošću.

08.05.2024 Osvetljenje

Pogledajte kako izgleda proces 3D štampe male stone lampe

3D štampanje, ili aditivna proizvodnja, predstavlja proces kreiranja trodimenzionalnih objekata sloj po sloj, koristeći digitalni model kao osnovu. Ovaj tehnološki napredak donosi...

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.

02.05.2024 Osvetljenje

Saveti i ideje za savršeno osvetljeno predsoblje

Od pružanja praktične osvetljenosti do dodavanja dodira stila, svetiljke igraju ključnu ulogu u unapređenju estetike i funkcionalnosti vašeg ulaza.

29.04.2024 Osvetljenje

Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Lampice, fenjeri i sveće zajedno stvaraju slojevitu i bogatu atmosferu koja oživljava prostor i budi strasti.