Prenosiva lampa imitira oblik reke koja teče i donosi osećaj mira i spokoja u vaš dom

Ova mala, prenosiva lampa oponaša treperenje i kretanje reke koja blago teče...

Italijanska dizajnerska kuća Gubi s ponosom predstavlja svoju novu prenosivu lampu Seine, koja dočarava svetlucanje i kretanje reke koja blago teče. Mala, ali neverovatno efektna lampa je dizajnirana da omogući korisnicima da uživaju u igri svetlosti koja postavlja raspoloženje u bilo kom prostoru, čak i na otvorenom.

Učinivši dizajn lampe prenosivim, brend je zapravo stvorio moderan fenjer, podižući prenosivo osvetljenje na novi nivo elegancije i izrade. Seine lampa se oslanja na slojeve i efekte zamućenja stakla kako bi praktično osvetlila prostore dok stvaraju sanjivu i reflektujuću atmosferu. Kao i druge stacionarne lampe iz kolekcije, definišuća karakteristika Seine lampe je senilo u uzorkovanom staklu - skroman, modernistički dizajn sa starinskim referencama.

Prenosiva lampa od duvanog stakla imitira oblik reke koja tečephoto: gubi

Lampa u obliku kupole nalik na detelinu nastaje tehnikom duvanjem stakla u kalup, omogućavajući mu da uđe u svoj prepoznatljivi žleb, izazivajući svetlucanje i kretanje reke koja blago teče. Na taj način, lampa ostaje lep ukras čak i kada je isključena.

Pričvršćen za bazu pomoću četiri metalna kraka, stakleni abažur ima prepoznatljivu dubinu zahvaljujući svojoj providnoj spoljašnjosti i peskarenoj unutrašnjoj površini. Ovo, u kombinaciji sa digitalno kreiranim površinskim uzorkom i difuzorom od matiranog stakla u kome je smeštena sijalica, daje svetlu lampe mek, teksturiran i poetičan kvalitet. Na bazi se nalazi trostepeni dimer koji se aktivira na dodir i omogućava korisniku da prilagodi nivo svetlosti u skladu sa atmosferom.

Lampa dolazi sa priključnom pločom, opremljenom čeličnim prstenom za tegove i napajanom preko USB-C porta za potpuno punjenje prenosive lampe za oko osam sati radi. Tačnije, sa jednim punjenjem, lampa može da radi od 7-50 sati, u zavisnosti od izabranog podešavanja zatamnjivanja.

Namenjena i za spoljašnju upotrebu, prenosiva lampa Seine je savršeno otporna na gotovo sve vremenske uslove, a može se kupiti po ceni od oko pet stotina dolara.

Prenosiva lampa Seine je lep ukras u domu čak i kada nije uključenaphoto: gubi

Povezane teme

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.

29.03.2024 Osvetljenje

Jednostavnost koja očarava: 3D štampana lampa jedinstvenog dizajna

Ova lampa, kreirana od strane nemačkog dizajnerskog studija VOSDING Industrial Design, predstavlja spoj inovativnih proizvodnih procesa i estetike koja je osvojila srca široke publ...

26.03.2024 Osvetljenje

Blistavi i šareni svetlosni efekti u vašem enterijeru: Govee RGBIC Neon Rope Light 2

Sa svojim fleksibilnim dizajnom i moćnim opcijama prilagođavanja, Govee RGBIC Neon Rope Light 2 nudi izuzetno sredstvo za izražavanje vašeg stila kroz blistave i šarene svetlosne e...

23.03.2024 Osvetljenje

Ključni faktori prilikom izbora stone lampe za vaš dom

Stone lampe predstavljaju elegantan i funkcionalan dodatak svakom domu, pružajući ne samo osvetljenje, već i estetski dodir koji može transformisati prostor.

20.03.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta inspirisana zarđalim lampionima iz ribarskih luka

Sa elegantnim dizajnom i toplim osvetljenjem, ova kolekcija visećih svetiljki donosi u vaš dom atmosferu koja podseća na mirne ribarske luke i tihe večeri uz vodu.

17.03.2024 Osvetljenje

Vintage estetika u modernom osvetljenju

Stakleni blokovi iz ere Hladnog rata dobijaju novo značenje zahvaljujući razigranom dizajnu Kismas studija, stvarajući sanjivu kolekciju lampi koje povezuju prošlost i sadašnjost.

14.03.2024 Osvetljenje

Inovativni LED luster dizajniran za borbu protiv sumornih zimskih dana

Sunday Light je luster dizajniran da donese osećaj sunčanog dana u vaš dom, bez obzira na vremenske prilike napolju.

11.03.2024 Osvetljenje

Jednostavan dizajn akustičnog osvetljenja koje smanjuje buku i emituje toplo svetlo

Vika je akustična plafonska svetiljka koja prigušuje zvukove niske i visoke frekvencije dok istovremeno emituje atmosfersko svetlo.

08.03.2024 Osvetljenje

Uticaj rasvete na atmosferu u modernim enterijerima

Rasveta igra ključnu ulogu u formiranju atmosfere u prostoru i može značajno uticati na percepciju, raspoloženje i funkcionalnost enterijera.